به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی مهدی نژاد، ظهر پنج شنبه در جلسه کارگروه صنعت و معدن مازندران افزود: صاحبان این واحدهای صنعتی نیازمند 860 میلیارد تومان تسهیلات هستند.
وی خاطرنشان کرد: از میان 381 طرح فوق تعداد 275 طرح با نیاز تسهیلاتی هفت هزار و 570 میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال 12 هزار و 713 نفر بوده و از طرحهای اولویت دار وزارت صنایع و معادن به شمار می روند.
رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران بیان داشت: تعداد 106 طرح با هزار و 20 میلیارد ریال تسهیلات نیز جزو طرحهای اولویت دار بعدی هستند.
به گفته مهدی نژاد، تامین منابع از مشکلات اساسی واحدهای صنعتی در عدم اجرای مشکلات آمایش سرزمینی استان است.
این مسئول گفت: 38 واحد معدنی، 32 واحد ذغال سنگ، هشت واحد فلورین و باریت، چهار واحد سنگ تزیئنی و سه واحد سرب در طرح آمایش سرزمین استان مورد شناسایی و بهره برداری قرار می گیرند.
معاون برنامه ریزی استانداری مازندران نیز در این جلسه با انتقاد از وزارت صنایع به واسطه کم لحاظ کردن استان در طرح آمایش سرزمین در عین حال خواستار افزایش اختصاص واحدهای صنعتی مشمول طرح آمایش سرزمین از وزارتخانه متبوع شد.
ولی الله فرزانه افزود: دولت و اعتبارات دولتی همچنان نقش محوری در فرآیند توسعه خواهند داشت که این نقش جهتی دو سویه دارد.
به گفته وی، دولت با کاهش تدریجی نقش خود در مناطق توسعه یافته از یک سو و با سرمایه گذاری در زیرساختهای اساسی در مناطق کمتر توسعه یافته بستر توسعه را آماده می کند.
معاون برنامه ریزی استانداری مازندران اظهار داشت: وجود برخی از اعتراضات و نارضایتی ها از نحوه تخصیص بودجه در سطح کشور و بی عدالتی خواندن نحوه تخصیص آن ناشی از عدم توجه آن به آمایش سرزمین است.
وی تاکید کرد: در واقع تمامی فعالیت های رفاهی و عمرانی استان باید بر اساس آمایش سرزمین انجام شود.
نظر شما