به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا عصاره در نشست خبری که صبح امروز در ساختمان سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی برگزار شد، با بیان اینکه همایش دو روزه برنامه درس ملی، چشم اندازها و راهبردها در 7 محور اساسی طراحی شده است، افزود: تاکنون 300 مقاله در خصوص برنامه درس ملی ارائه شده که 10 مورد آن در این همایش بررسی می شود.
وی محور اول مقالات ارائه شده را مبانی، اصول و کلیات عنوان کرد و اظهار داشت: محتوای آموزشی و پرورشی و حوزه های یادگیری، ساختار، مقاطع و ریشه ها، اختیارات و میزان تمرکز و عدم تمرکز، ارزشیابی، پیشرفت تحصیلی و تربیتی ، راهبردهای آموزشی و مواد و رسانه های آموزشی از محورهای دیگر مقالات ارائه شده به این همایش است.
عضو کمیته تولید و تدوین برنامه درس ملی بررسی مقاطع تحصیلی و تناسب آن با نظام بومی و علمی کشورمان را یکی از مواد مورد بررسی در همایش درس ملی خواند و گفت: باید ساختاری را در خصوص مقاطع تحصیلی و رشته های درسی پیش بینی کرد.
عصاره اختیارات استانها و میزان تمرکز و عدم تمرکز آنها را یکی دیگر از مواد مورد بررسی عنوان کرد و افزود: این مسئله که استانها می توانند در برنامه درس ملی به صورت جداگانه نقش داشته باشند نیز در این همایش مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: همچنین در این همایش مقالاتی در خصوص محتوای مواد و رسانه های آموزشی کنونی ارائه شده است که چالش های این موضوع را ارزیابی می کند.
عضو کمیته تولید و تدوین برنامه درس ملی بررسی زمینه ها و امکانات اجرایی شدن سند درس ملی را یکی دیگر از مسائل مورد بررسی در این همایش دو روزه دانست و اظهار داشت: در این همایش متخصصان و مسئولان مختلف نظام همچون غلامعلی حدادعادل و رحیم پورازغدی و... به ایراد سخنرانی می پردازند.
عصاره از حضور یک متخصص برنامه ریزی درسی از کشور ژاپن به عنوان سخنران نیز خبر داد.
نظر شما