۲۹ مرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۵۴

وزیر آموزش و پرورش (مشروح):

مگر من موجب کسری بودجه در آموزش و پرورش هستم؟

مگر من موجب کسری بودجه در آموزش و پرورش هستم؟

وزیر آموزش و پرورش در خصوص نتایج جلسات خود با نمایندگان مجلس در مورد استیضاحش تاکید کرد: استیضاح وزاری آموزش و پرورش که از گذشته نیز وجود داشته باید مورد تحلیل و کنکاش قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا علی احمدی در سومین نشست خبری خود که صبح امروز در ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد ، در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر توانایی برگزاری آزمون های استاندارد  و سراسری از سوی وزارت آموزش و پرورش در صورت اجرای قانون حذف کنکور، گفت: در خصوص اینکه آیا آموزش و پرورش توانایی ، امکانات و منابع لازم را برای برگزاری آزمون سراسری دارد یا نه ، باید به این نکته اشاره کرد که در دو سال گذشته این آزمون ها در پایه سوم متوسطه انجام شده است و در حال حاضر نیز به دنبال اجرای آن در سایر پایه های تحصیلی هستیم .

وی تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش به کلیه تعهدات خود در زمینه برگزاری آزمون استاندارد و جامع عمل می کند .

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارتخانه متبوع خود زمینه های اجرای قانون حذف کنکور تا سال 90 را فراهم می کند، افزود: محدودیت منابع نیز در این خصوص وجود دارد که این امر طبیعی است .

علی احمدی تصریح کرد: مسائل دیگری در خصوص قانون حذف کنکور وجود دارد که با خود مجلس در این زمینه صحبت می کنیم.

مگر من موجب کسری بودجه در آموزش و پرورش هستم؟

وزیر آموزش و پرورش  در پاسخ به سئوالی مبنی بر نتایج جلسات خود با نمایندگان مجلس در خصوص استیضاح مطرح شده وی پرسشی را مطرح کرد و گفت: سئوالی که من دارم این است که چرا وزرای آموزش و پرورش در 25 سال گذشته باید پایین ترین آراء را در بین وزرا از نمایندگان مجلس دریافت کنند و همیشه استیضاح شوند .

وی ادامه داد: از زمان نخست وزیری میرحسین موسوی تاکنون تمام وزرای آموزش و پرورش چنین ویژگی را داشته اند و این ربطی به خط فکری و دولت ها ندارد . پس باید این مسئله کنکاش و تحلیل شود.

علی احمدی با بیان اینکه از موضوع استیضاح خود به عنوان فرصت مسلم برای بررسی مشکلات آموزش و پرورش استفاده کرده است، افزود: مگر بنده موجب کسری بودجه شده ام و یا نارسایی های موجود در آموزش و پرورش برای یک یا دو سال و یا چند سال گذشته است .

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: ما باید نمایندگان مجلس را نسبت به آسیب های موجود در نظام تعلیم و تربیت که بسیار نگران کننده است  آگاه کنیم و آنها را در جریان قراردهیم.

وی با گلایه از عملکرد نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ، آنها را بی توجه به کسری بودجه آموزش و پرورش در ماه های گذشته خواند و اظهار داشت: در چند ماه قبل چند بار به مجلس رفتیم و کسی به کسری های آموزش و پرورش بها نداد ولی به هر حال در حال حاضر پیشرفتی در این زمینه حاصل شده است.

علی احمدی با  تاکید بر اینکه باید  ثبات نسبی لازم در سیاست ها، راهبردها و درنقش مجریان کلیدی آموزش و پرورش فراهم شود، تاکید کرد: بعضی از معاونت ها و مناصب در آموزش و پرورش باید از ثبات بیشتری برخوردار باشند .

برای پرداخت اضافه کاری های پرسنل دچار مضیقه هستیم

علی احمدی با بیان مشکلات وزارت آموزش و پرورش در خصوص پرداخت های خود گفت: این واقعیت است که ما امروز در آموزش و پرورش به فرهنگیان پاداش نمی دهیم و یا برای پرداخت اضافه کاری های پرسنل دچار مضیقه هستیم در حالیکه این اضافه کاری ها کمک خرج زندگی مردم است .

وی ادامه داد: امروز اعتباری که به حق التدریس ها اختصاص داده شده ، با نیازهای واقعی آموزش و پرورش فاصله دارد که باید با کمک مجلس آن را حل کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص دستور العمل ساماندهی نیروی انسانی که مورد اعتراض نمایندگان مجلس قرار گرفت  و هم اکنون در حال اجراست، اظهار داشت: این دستورالعمل دارای مزیت ها و محدودیت هایی است و البته نارسایی هایی در این طرح وجود داشت که برطرف شده و ما اطمینان خاطر بالایی داریم که همکاران ما در سراسر کشور زمینه تحقق آن را فراهم می کنند.

محاسبه میزان سرانه مدارس عادلانه نیست

علی احمدی با بیان اینکه سرانه دانش آموزی مدارسی که حساب بانکی داشته اند، پرداخت شده است ، گفت: اکثر مدارس سرانه خود را دریافت کرده اند  و بقیه مدارس نیز با از بین رفتن موانع ذی حسابی مبلغ خود را مستقیما  از وزارت آموزش و پرورش دریافت می کنند.

وی محاسبه سرانه دانش آموزی مدارس را اشتباه خواند و گفت: روند فعلی محاسبه سرانه مدارس باید تغییر کند چرا که پرداخت های یکسان به مدارس عادلانه نیست و باید روش دیگری را در این زمینه در پیش بگیریم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه کسری های بودجه آموزش و پرورش به علت سوء مدیریت در دوران های مختلف است ، تصریح کرد: یکی از منزه ترین دستگاه های کشور از حیث مدیریت مالی ، آموزش و پرورش است اما در عین حال این وزارتخانه می تواند مدیریت بهتری را بر منابع مالی داشته باشد.

بازماندگی تحصیلی منشا بزهکاری های اجتماعی جوانان است

علی احمدی در خصوص میزان اعتیاد دربین دانش آموزان همچون گذشته آماردقیقی را عنوان نکرد و گفت: در بحث آسیب های اجتماعی کارگروه هایی را تشکیل داده ایم که انواع آسیب هایی مخاطره آمیز در مدارس را دچار شناسایی کنند و در صدد ریشه یابی آنها تصمیم گیری نمایند.

وی تصریح کرد: نیمی از کسانی که دچار بزهکاری اجتماعی می شوند دانش آموزانی هستند که از نظام تعلیم و تربیت دور افتاده اند و در پیشرفت تحصیلی دچار ناکامی شده اند .

وزیر آموزش و پرورش اجرای طرح ارزشیابی توصیفی را در بین دانش آموزان مقطع ابتدایی طی سال ، جاری برای جلوگیری از خطر آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 734951

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha