۳۰ مرداد ۱۳۸۷، ۹:۱۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

آمار مرکز پژوهش های مجلس در مورد کودکان استثنایی نادرست است

آمار مرکز پژوهش های مجلس در مورد کودکان استثنایی نادرست است

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با انتقاد از آمار ارائه شده از سوی مرکز پژوهشهای مجلس در خصوص پوشش پایین و نامناسب تحصیلی دانش آموزان استثنایی گفت: این آمار و ارقام درست نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش مرکز پژوهش های مجلس آمار پایین و نامناسبی را در خصوص پوشش تحصیلی دانش آموزان استثنایی ارائه داده بود که طبق آن تنها 68 صدم درصد کوکان استثنایی تحت پوشش تحصیلی قرار می گیرند و نزدیک به 80 هزار کودک استثنایی از آموزش و پرورش محروم هستند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر از خبرگزاری ها به دلیل سوء استفاده از این آمار انتقاد کرد وگفت: این آمار نادرست است و مواردی که گزارش شده اشکال دارد.

سوسن کشاورز که به تازگی جایگزین طباطبایی به عنوان رئیس آموزش و پرورش استثنایی شده است در پاسخ به این سوال که مرکز پژوهش های مجلس این آمار را از کجا به دست آورده است، تصریح کرد: من نمی دانم  این آمار از کجا آمده است، حتی از مسئول قبلی و معاون ها هم پرسیدم که آمارها را آنها داده اند یا خیر؟ که آنان نیز اظهار بی اطلاعی کردند.

وی با تاکید دوباره بر اینکه این آمارها از سوی سازمان آموزش و پرورش استثنایی ارائه داده نشده است، افزود: به هرحال در سازمان که ما نتوانستیم متوجه شویم که چه کسی این آمار را ارائه داده است. 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: ما مواردی را که محل اعتراضمان بود به دفتر پژوهش ها ارسال کردیم.

کشاورز پوشش پایین تحصیلی دختران دارای نیازهای ویژه را یکی از موارد اعتراض سازمان آموزش و پرورش استثنایی خواند و گفت: این موضوع  یک بحث تخصصی است و با آمار و ارقام  نمی توان در مورد آن اظهار نظر کرد و میزان پوشش تحصیلی را مشخص نمود.

وی تاکید کرد: در همه آمارهای استاندارد جهانی پوشش دختران دارای نیازهای ویژه نسبت به پسران کمتر می باشد چراکه سطح معلولیت در دختران نسبت به پسران پایین تر است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور در ادامه تصریح کرد: در آمار ارائه شده از سوی مرکز پژوهش های مجلس، دانش آموزان دارای نیازهای ویژه در مدارس عادی را به شمار نیاورده اند و آنها را جزء دانش آموزان عادی محسوب کرده اند که به همین خاطر رقم آن دقیق نیست. 

کشاورز با بیان اینکه بسیاری از مشکلات به سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور مربوط نیست، گفت: بعضی از مسائل  مشکلات ساختاری در سطح کشور است، به طور مثال ما بارها به وزیر آموزش و پرورش اعلام کردیم که باید برای پوشش کامل در طرح سنجش امکانات و اعتبارات بیشتری را در اختیار ما بگذارند تا  بتوانیم مناطق صعب العبور را نیز تحت پوشش قرار دهیم.

وی کمبود امکانات و  اعتبارات را مانع از پوشش کامل طرح سنجش سلامت برای نوآموزان بدو ورود به دبستان عنوان کرد و گفت: اعتبارات در این زمینه پاسخگو نیست.

کد خبر 735247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha