به گزارش خبرنگار مهر، این همایش با عناوینی همچون ایجاد بسترهای مناسب برای آزادسازی اقتصادی کشور، نقش نظام بانکی کشور در آزادسازی اقتصادی، توسعه صنعت بانکداری اسلامی در انطباق یا توسعه بانکداری الکترونیک برگزار خواهد شد.
تعمیق و توسعه بازار پول و سرمایه، هماهنگی سیاستهای مالی و پولی در راستای آزادسازی اقتصادی، انحصارزدایی از بخشهای دولتی و خصوصی و ایجاد یک محیط رقابتی سالم، تشویق و جلب و جذب سرمایه گذاری خارجی و استاندارد سازی و توسعه اثربخشی نظارت از موضوعاتی است که در بخش ایجاد بسترهای مناسب برای آزادسازی اقتصاد کشور به عنوان یکی از عناوین همایش مطرح می شود.
نقش نظام بانکی کشور در آزادسازی اقتصادی که یکی از محورهای اصلی همایش است به بررسی موضوعاتی همچون نوسازی نظام بانکی و تقویت و توسعه بانکداری خصوصی، شناسایی و کاربرد مدلها و تکنیکهای نوین تامین مالی، مبانی و سیاستهای تعیین نرخ سود بانکی در اقتصاد تورمی و اقتصادی مبتنی بر بازار و نقش نظام بانکی در کنترل یا ایجاد تورم می پردازد.
توسعه صنعت بانکداری اسلامی در انطباق یا توسعه بانکداری الکترونیک نیز با موضوعاتی نظیر ارائه راهکارهای عملی برای انطباق بانکداری اسلامی با ضوابط و مقررات بانکی بین المللی، بانکداری اسلامی در رقابت با بانکداری متداول - ایجاد بازارهای رقابتی، بانکداری الکترونیک، موانع، مشکلات و چالشهای پیش رو و بانکداری متمرکز الکترونیکی (Core Banking)، ویژگیها و راهکارهای استفاده از آن در بانکداری اسلامی در این همایش مطرح خواهد شد.
در این همایش مقالاتی با موضوعات چک پولهای بانکی، نقش و اثرات آن در اقتصاد کشور، بررسی اثرات اقتصادی حذف ارقام صفر از اسکناسهای منتشره، بررسی آثار اقتصادی انتشار اسکناسهای با ارقام بالا و قرضالحسنه در اقتصاد تورمی نیز ارائه خواهد شد.
نظر شما