۲ شهریور ۱۳۸۷، ۱۵:۰۳

از سوی معاون پژوهشکده رویان:

جزئیات نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری اعلام شد

جزئیات نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری اعلام شد

دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری و چهارمین کنگره بین المللی فناوری سلولهای بنیادی رویان گفت: نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری با موضوعاتی نظیر پیام رسانی سلولهای بنیادی، کنام سلولهای بنیادی (Niche)، پلاستیسیتی سلولهای بنیادی، طب پیوند با واسطه سلولهای بنیادی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدالحسین شاهوردی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر که ریاست افتخاری کنگره نهم بر عهده پروفسور صفا الحسنی است با اشاره به موضوعاتی که در این کنگره در بخش باروری و ناباروری گفت: موضوعاتی از جمله جنین شناسی، آندرولوژی، اپیدمیولوژی، فیزیولوژی وایمونولوژی باروری، روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تصویربرداری در ناباروری، ژنتیک باروری، تشخیص ژنتیکی قبل ازلانه گزینی جنین، یائسگی و اخلاق زیستی در باروری در کنگره نهم مطرح می شود.

وی اضافه کرد: همچنین در بخش فناوری این کنگره سلولهای بنیادی مباحثی مانند پیام رسانی سلولهای بنیادی، کنام سلولهای بنیادی (Niche)، پلاستیسیتی سلولهای بنیادی، طب پیوند با واسطه سلولهای بنیادی، ژن درمانی با واسطه سلولهای بنیادی، پروفایل ژنی سلولهای بنیادی، سلولهای بنیادی سرطانی، مشخصات سلولهای بنیادی خاص بافتی، زیست شناسی سلولهای بنیادی جنینی، تمایز کنترل شده سلولهای بنیادی جنینی، تمایز کنترل شده سلولهای بنیادی بزرگسال، مهندسی بافتی و نانوسلولهای بنیادی و اخلاق پزشکی در تحقیقات سلولهای بنیادی مورد بررسی قرار می گیرد.

دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری رویان یادآور شد: این کنگره دارای 15 امتیاز بازآموزی جهت متخصصین زنان و زایمان، اورولوژی، آسیب شناسی تشریحی و بالینی، رادیولوژی و دکتری ژنتیک و 5/7 امتیاز بازآموزی برای متخصصین بیماریهای داخلی، روانپزشکی، دکتری حرفه ای علوم آزمایشگاهی، دکتری اپیدمیولوژی، دکتری داروسازی ، پزشکان عمومی و دکتری، کارشناسان ارشد و کارشناسان رشته های پرستاری و مامایی است.

وی اضافه کرد: تعداد مقالات رسیده به بخش کنگره 227 مقاله است که از این تعداد 130 مقاله از محققان ایرانی و 97 مقاله از کشورهای خارجی بوده است 30 کشور خارجی در این کنگره شرکت کرده اند و بیشترین تعداد مقالات خارجی از کشورهای آمریکا، ایتالیا، آلمان، چین، هند، ژاپن، انگلستان، استرالیا و بلژیک ارسال شده است.

شاهوردی خاطرنشان کرد: 31 نفر از 15 کشور جهان در این کنگره حضور دارند همچنین 33 سخنران مدعو ایرانی با 35 سخنرانی برای ارائه دستاوردهای علمی محققان و متخصصین ایرانی در این کنگره شرکت می کنند.

وی اضافه کرد: تعداد مقالات پذیرفته شده برای ارایه به صورت سخنرانی 63  مقاله که 27 مقاله خارجی و 36 مقاله ایرانی خواهد بود 57 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می شود و در مجموع 159 سخنرانی در این کنگره ارائه خواهد شد که به دلیل تعداد زیاد شرکت کننده خارجی و ماهیت بین المللی کنگره، ارائه مقالات و سخنرانی ها به زبان انگلیسی خواهد بود.

دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری رویان در خصوص کارگاههای تخصصی جانبی کنگره گفت: کارگاه آموزشی PGD مولکولی، کارگاه آموزشی همانندسازی (بی هسته سازی به روش Zona Free)، کارگاه آموزشی میکروسرجری لوله با لاپاراسکوپی، کارگاه آموزشی ارزیابی مقالات علمی، کارگاه آموزشی هیستروسونوگرافی، کارگاه آموزشی وازو اپیدیدیموستومی، کارگاه Vitrification برگزار می شود.

وی افزود: تا این لحظه بیش از 2 هزار شرکت کننده از رشته های مختلف در این کنگره ثبت نام کرده اند که این تعداد برای کنگره های فوق تخصصی کم نظیر است.

شاهوردی با بیان اینکه سومین سمپوزیوم پرستاری و مامایی در ناباروری نیز مزمان با کنگره فوق و به زبان فارسی در هتل المپیک تهران برگزار می شود گفت: این سمپوزیوم با هدف ارتقای سطح علمی و آشنائی پرستاران و ماماها با ناباروری و اصول درمانی آن و در محورهای حاملگی های پر خطر و ناسازگاریهای Rh، مروری بر سقط، اصول تغذیه در دوران بارداری، ناباروری مردان و روشهای تشخیصی و درمانی آن برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در این سمپوزیوم، موضوعاتی نظیر کاربرد سونوگرافی در پریناتالوژی، مشاوره ژنتیک و  PGDو بانک خون بند ناف مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری رویان درباره ویژگیهای کنگره امسال گفت: سخنرانان امسال در سطوح بسیار بالایی دعوت شده اند و اکثر آنها از مراکزی مانند MIT  که برترین مرکز تحقیقات سلولهای بنیادی است و دانشگاههای معتبر و همچنین کلیولند کلینیک در کنگره شرکت می کنند. 

وی افزود: کارگاه ارزیابی مقالات علمی نیز برای اولین بار در سطح بین المللی در ایران برگزار می شود که ریاست آن بر عهده پروفسور هیلیر سردبیر یکی از مهمترین مجلات باروری دنیا است.

شاهوردی اظهار داشت: برای اولین بار کارگاه PGD مولکولی برگزار می شود که دکتر منصف از فرانسه عهده دار آن است. روشی که در این کارگاه تدریس می شود امکان آزمایش بر روی ژنهای جنین قبل از لانه گزینی را فراهم می آورد.

وی افزود: کارگاه انجماد شیشه ای نیز جزء برترین موضوعات دنیاست این کارگاه نوعی از انجماد را آموزش می دهد که کمترین آسیب را به جنین زده و کمترین  مرگ جنین پس از ذوب را دارد. همچنین با این روش امکان انجماد تخمک نیز وجود دارد.  

دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری و چهارمین کنگره بین المللی فن آوری سلولهای بنیادی رویان برگزاری جلسه روانپزشکی ناباروری و مشاوره روانی، برگزاری جلسات چند تخصصی با حضور اساتید و سخنرانان از تخصصها و رشته های مختلف مانند سلولی و مولکولی، جنین شناسی، زنان، ژنتیک  و اندرولوژی در کنار هم برای تبادل اطلاعات در زمینه های خاص  مانند سقط جنین، غربالگری سلامت جنین و جایگزینی جنین در رحم که وجوه مختلف علمی دارند را برخی دیگر از برنامه های کنگره نهم ذکر کرد.

کد خبر 736934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha