به گزارش خبرگزاری مهر، این سیستم مجهز به یک دستگاه "تردمیل" و یک صفحه نمایش بزرگ بوده که تصاویری از مناظر طبیعی مانند جنگلها و مزارع را به نمایش در می آورد. حرکت دستگاه با پخش تصاویر منطبق بوده و هنگام حرکت بر روی آن، دنیای مجازی برای بیمار ایجاد می شود به صورتی که وی تصور حرکت در یک مسیر واقعی را خواهد داشت.
طبق بررسی های دانشمندان استفاده از این روش باعث ایجاد نوعی حس فراموشی در بیمار می شود. به این معنی که فرد موقعیت واقعی خود را از یاد برده و خود را در دنیایی مجازی می بیند که در نتیجه سرعت حرکت وی بیشتر از حرکت در حالت عادی خواهد شد. در عین حال این حس گنگی بر روی حس درد بیماران نیز تاثیر گذاشته و آن را به میزان زیادی کاهش می دهد.
بر اساس گزارش "Independent"، متخصصان اظهار داشتند: اکثر بیمارانی که در اثر حوادث و یا بروز ایست های قلبی و مغزی دچار ناتوانی حرکتی شده اند به دلیل نداشتن تعادل، توانایی راه رفتن بر روی دستگاه ترد میل را ندارند اما بررسی ها نشان داده که بیماران به راحتی با این سیستم مجازی کنار آمده و به صورت ناخود آگاه قادرند به مدت طولانی بر روی آن حرکت کنند.
پزشکان معتقدند این شیوه به نسبت شیوه های درمانی رایج برای بیماران بسیار مفرح تر بوده و همین امر باعث افزایش چشمگیر بهبودی حرکتی در آنها می شود.
نظر شما