محسن کاوه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به قابل پیش بینی بودن چنین نتایجی از کشتی ایران در بازی های المپیک 2008 پکن گفت: اختلاف نظر شدید در کادر فنی تیم ملی که شنیده می شود تا آستانه درگیری نیز پیش رفته بود از یک سو و ناتوانی فدراسیون کشتی در کنترل اوضاع و انتخاب مربیان تیم ملی بدون هماهنگی سرمربی نامشخص بودن روند بدنسازی ملی پوشان، باعث شد کشتی گیران از لحاظ روحی افت شدیدی داشته باشند و به نظر می رسید در موقع مسابقه انگار قرار است به مسلخ بروند.
کاوه ادامه داد: آقای صنعتکاران ( مدیر تیم های ملی کشتی ) برای جمع کردن این گونه مسائل به میدان آمده بود اما نتوانست کارایی لازم را داشته باشد.
مربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به موضع گیری های تند فدراسیون کشتی مقابل کارشناسان و استخوان خرد کرده های کشتی گفت: متاسفانه در فدراسیون کشتی، برخوردها حذفی بود و مقابله با نظرهای خلاف عقیده مسئولان فدراسیون به وجود می آمد، بدون آنکه به نظریه یا انتقاد مطرح شده هر چند سازنده و دارای راهکار، اهمیتی دهند.
کاوه یکی از علت های ناکامی کشتی ایران در المپیک را بی توجهی به شکست در رقابت های جهانی 2007 باکو عنوان کرد و گفت: تیم ایران در باکو شکست خورد و زنگ خطر به صدا در آمد اما متاسفانه فدراسیون زحمت بررسی علت آن ناکامی را به خود نداد و بی تفاوت از کنار آن گذشت. در واقع ضعف و قوت های کشتی ما در جهانی باکو بدون بررسی پشت سر گذاشته شد و همان روند دوباره تکرار شد تا در المپیک هم شاهد تکرار ماجرا باشیم.
سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد، انتخاب تشریفاتی اعضای کمیته فنی را یکی دیگر از دلایل افت فاحش کشتی دانست و ادامه داد: در کشتی ما رایج شده عده ای پیشکسوتان و قهرمانان سال های دور را به عنوان عضو کمیته فنی معرفی می کنند بدون آنکه کارآیی افراد و تاثیرشان بر تصمیم های کمیته فنی مورد توجه قرار گیرد. سال ها دوری از کشتی و ناآشنایی با وضعیت کشتی روز جهان باعث می شود که کمیته فنی این چنین نتواند تصمیم درستی بگیرد و مشکل آفرین شود. در واقع این نوع انتخاب اعضای کمیته فنی، به نظر من توهین به پیشکسوتان است.
کاوه ادامه داد: متاسفانه ما از مهره هایمان استفاده درستی نمی کنیم و بدون در نظر گرفن قابلیت افراد ، آنها را به بازی می گیریم و در سوزاندن مهره ها قهرمان شدیم و البته هستیم.
وی بحث جوانگرایی را نیز یک شعار دیگر فدراسیون کشتی خواند و گفت: کدام جوانگرایی ؟ واقعیت این است که تعریفی برای جوانگرایی نداریم. جوانگرایی باید از بالا به پایین باشد. از مدیر و رئیس و سرمربی باید شروع به جوانگرایی کرد. همه کشتی گیران به جز دباغی با پیروزی بر حریفان به عضویت تیم ملی درآمدند و جوانگرایی درکارنبوده است.
کاوه دخالت سازمان تربیت بدنی در بررسی وضعیت کشتی را یک ضرورت خواند و گفت: سازمان ورزش باید با بررسی نظر کارشناسان و منتقدان و زیر ذره بین بردن مسائل فنی، کشتی را از وضعیت موجود رها کند و این ورزش افتخار آفرین را به جایگاه واقعی اش برساند.
نظر شما