۷ شهریور ۱۳۸۷، ۹:۵۱

روحانی‌نژاد در گفتگو با مهر: محتوای فعالیتهای مساجد نیازمند توجه ویژه است

روحانی‌نژاد در گفتگو با مهر: محتوای فعالیتهای مساجد نیازمند توجه ویژه است

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اگر بسترها در مساجد آماده شوند اما محتوای مطلوب و مناسبی ارائه نکنیم، کسانی که به مسجد می‌آیند نمی‌توانند نیازهای معنوی خود را در آن دریافت کنند.

حجت الاسلام حسین روحانی نژاد معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی همزمان با دهه بهداشت و نکوداشت مساجد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه دهه بهداشت و نکوداشت مساجد در حقیقت مقدمه ای برای  ورود به ماه مبارک رمضان است تا مردم  آمادگی بیشتری پیدا کنند، اظهار داشت: مسجد خانه خدا است، از این رو باید نظیف و تمیز باشد و همه اصول بهداشتی در آن رعایت شود.

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در سراسر کشور به وسیله ادارات تبلیعات اسلامی و کارشناسان مرتبط با مساجد شهری و روستایی و ائمه جماعات ارتباط دارد تا به این مهم بپردازند، تصریح کرد: علاوه بر این نوع اطلاع رسانی و هماهنگی، از طریق تیزر تبلیغاتی نیز جهت اطلاع عموم مردم نیز فعالیتهایی صورت گرفته است .

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه بیشتر مساجد در این ایام اقدام به غبارروبی کرده اند و به نظافت و بهداشت مساجد پرداخته اند، یادآور شد: مسئله مهم این است که بهداشت مساجد به 10 روز آخر ماه شعبان اختصاص ندارد، بلکه باید در طول سال اتفاق بیفتد.

وی در ادامه به امکانات مورد نیاز در مساجد اشاره کرد و افزود: آنچه باید در مساجد به آن پرداخته شود، نور مساجد است که باید به صورت فنی مورد توجه قرار گیرد و به گونه ای نباشد که آزار دهنده باشد. مردمی که به مساجد می آیند برای استفاده از برنامه ها باید بتوانند در نور ملایم و قابل قبول بنشینند و از برنامه های آن استفاده کند.

حجت الاسلام حسین روحانی نژاد با تأکید بر اهمیت آراستگی مساجد، گفت: آراستگی مساجد باعث می شود نسل جوان اعم از دختر و پسر به این محیط راه پیدا می کنند زیرا جوان زیبایی را دوست دارد، اگر بخواهیم جوانان در مساجد حضور یابند باید به آراستگی مساجد توجه ویژه ای داشت.

وی با اشاره به اینکه چیدمان وسایل مساجد مهم است و باید مورد توجه گردانندگان مساجد قرار گیرد، اظهار داشت: امروز این هنر به صورت علم در آمده است و مؤسساتی پیدا شده اند که این کار را انجام می دهند و مساجد نیاز به این دانش دارند تا از فضاهای موجود در مساجد اعم از سرویسهای بهداشتی، قرائت‌خانه، آبدارخانه، کتابخانه، آشپزخانه و شبستان مسجد استفاده لازم برده شود.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی بحث آلودگی صوتی در مساجد را از مسائل مهم و قابل توجه خواند و گفت: بسیاری از لوازم صوتی در مساجد یا پاسخگو نیست و یا دی سی بل (واحد اندازه گیری صوت) آن بسیار بالا و آزار دهنده است و برخی از مردم به خاطر صدای بلند یا به مساجد نمی آیند یا صدای واضحی از آنها به گوش نمی رسد.

وی در ادامه مفروش کردن مساجد و معماری آن را مورد اهمیت خواند و تصریح کرد: همه اینها بخشی از مباحث مورد توجه در مسجد است، اما بحث محتوا از جمله مسائلی است که برنامه ریزان فرهنگی مساجد باید با بهره گیری از کارشناسان فرهنگی و نیروهای فعال و جوان باید برنامه را به گونه ای تنظیم کنند که پاسخگوی همه اقشار اعم از مرد، زن، جوان، میانسان و کهنسال باشد.

کد خبر 739876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha