به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله دری نجفآبادی در اولین همایش مدیران گزینش دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر امید به اینکه با ابتکار و خلاقیت و تلاش نسل جوان و آیندهساز کشور، باید در چاههای نفت بسته شود و به مرز خودکفایی و تولید علم و اندیشه نائل شویم، افزود: این آرزو تحقق یافتنی است، مشروط بر اینکه تولید علم و دانش و جنبش نرمافزاری را جدی بگیریم و برای نیل به افقهای دور دست در عرصه علمی، برنامهریزی و مجاهدت کنیم.
وی، دانشگاه آزاد اسلامی را از حسنات انقلاب اسلامی دانست و با اشاره به کارنامه 25 سال خدمات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: ضمن تقدیر از زحمات و خدمات صورت گرفته، باید تلاش کرد تا هویت واقعی دانشگاه آزاد به معنای حقیقی کلمه اسلامی باشد و در محتوا و ماهیت دروس اندیشه ناب اسلامی و ارزشهای والای انقلاب اسلامی تجلی یابد.
دری نجف آبادی، ضرورت ترسیم چشماندازی جامع و شفاف برای دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و گفت: این دانشگاه باید برای ارتقای سهم خود در تولید علمی و دانش و فنآوری و توسعه پایدار دانش بنیاد، چشم انداز و نقشه راه ترسیم کرده و برای افق 50 ساله و 100 ساله آینده تدبیر کند.
دادستان کل کشور، بهکارگیری عناصر خدوم، دلسوز امین و متخصص را امری ضروری برای همه بخشهای کشور و از جمله دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: گزینش نیروهای خلاق و مبتکر و جذب افراد باانگیزه و توانمند در دانشگاه آزاد و دیگر مراکز علمی کشور، باعث ارتقای علم و دانش و رونق پژوهش و تولید علم و اندیشه خواهد شد و مسوولیت باید نسبت به این امور عنایتی ویژه مبذول کنند.
وی از مراکز گزینش خواست با رعایت اعتدال و پرهیز از خروج از عرصه عدالت اقدام کنند و ضمن اهتمام در جهت حفظ حرمت و کرامت و حیثیت افراد، مجوز ورود انسانهای ناصالح و غیرملتزم به ارزشهای اسلامی و انقلابی را صادر نکنند.
دادستان کل کشور با بیان اینکه دانشگاه محیطی مطهر و ساحتی مقدس دارد، گفت: همه باید تلاش کنیم محیط دانشگاه بستری سالم و منضبط برای شکوفایی استعدادها و بروز اندیشهها و تولید و تکثیر علم باشد و نباید احدی به خود اجازه دهد از این ساحت پاک قداستزدایی کند.
دری نجفآبادی، گزینش استادان ورزیده و توانمند را مسالهای حائز اهمیت دانست و گفت: توجه به التزام افراد به اخلاق حرفهای در عین تخصص و توانمندیهای علمی باید سرلوحه گزینشگران استادان قرار گیرد.
وی بر ضرورت گسترش دامنه ارتباطات بینالمللی دانشگاهی تاکید کرد و گفت: تاسیس ISI اسلامی برای ارزشگذاری مقالات و پژوهشهای دانشگاههای جهان اسلام و تطبیق خود با معیارها و موازین اسلامی خصوصا در حوزه علوم انسانی ضرورت دارد.
دادستان کل کشور، غنی سازی محتوا و عمق دروس را ضروری خواند و گفت: نباید با رویکردهای کمی محور به مقوله آموزشی نگریست بلکه معیار و میزان کیفیت و توانمندی در جهت تولید علم و رونق و شکوفایی است.
نظر شما