به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام علی اکبر رشاد هنگام حضوردر شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با اشاره به هجمههای دشمنان به ساحت قرآن گفت: جایگزینی تجربه دینی به جای وحی، جایگزینی معنویت به جای دیانت، خدشه در صحت مدعیات قرآنی، خدشه در اصالت قرآن و ارائه تفسیرهای غلط و مجهول در خصوص مفهوم و شأن وحی، از اقدامات دشمنان علیه ساحت قرآن کریم است.
وی با تأکید بر وظیفه فعالان عرصه قرآنی در پاسخگویی به هجمههای دشمنان، خاطر نشان کرد: باید نیروهایی متخصص در حوزه مباحث قرآنی تربیت شوند تا در مورد موضوعاتی چون فلسفه از دیدگاه قرآن یا معرفتشناسی قرآن، به صورت تخصصی پژوهش شود.
حجتالاسلام رشاد ضرورت ایجاد مراکزی برای سیاستگذاری، ترغیب و هماهنگ سازی قرآنی و دور کردن قرآن از مهجوریت در حوزه را مورد تأکید قرار داد و یادآور شد: حوزه علمیه قم، قلب معرفت دینی در جهان است و باید به مرکزی برای حل سؤالات و مشکلات تبدیل شود.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی افزود: آموزش قرآن به مردم، معرفی قرآن به جهان و ارائه مفاهیم قابل درک و فهم از قرآن از جمله دستاوردهای حوزههای علمیه است. حوزویان همواره در مقابل هجمهها و یورشها از سنگر قرآن دفاع کردهاند اما این مسئله هنوز آن طور که شایسته و بایسته و درخور قرآن است، انجام نگرفته است.
نظر شما