دکتر محمد هادی صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در جلسات مختلف گلایه خود را از این جهت که استان خود را از قابلیتهای پژوهشی که در اختیارش است، محروم می کند را مطرح کرده ایم. البته این به آن معنا نیست که تحقیقات و پروژه هایی با تکیه بر منابع استانی صورت نمی گیرد بلکه منظور این است که توان و ظرفیت تحقیقاتی بارها بیشتر از درخواستی است که در این باره صورت می گیرد.
رئیس دانشگاه شیراز از برگزاری نشستهای پژوهشی در کنار نمایشگاه توانمندیها و محصولات پژوهشی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی فارس خبر داد و گفت: این نشستها فرصتی برای ارتباط نزدیک تر میان دستگاههای اجرایی بهره بردار از پژوهشها و مراکز پژوهشی و دانشگاهها است.
وی با تاکید بر این که ظرفیتهای قابل توجهی در دانشگاه شیراز برای فعالیتهای پژوهشی وجود دارد، خاطرنشان کرد: مشکل عمده دانشگاه شیراز ضعف تجهیزات است و از طرف دیگر مشکلاتی که در ساز و کارهای ارتباطی بین دانشگاهها و پژوهشگاهها و محققین با دستگاههای اجرایی وجود دارد از سرعت گیرهای فعالیت پژوهشی هستند لذا در صورتی که تدابیر جدی تری در راستای استفاده از توانمندیهای پژوهشی موجود برای حل مشکلات کشور اندیشیده شود، زمینه تحرکات جدی تری در حوزه پژوهش ایجاد می شود.
دکتر صادقی افزود: به نظر می رسد مدیریت اجرایی کشور هنوز باور جدی بر ضرورت تصمیم سازی ها در حوزه علوم انسانی بر پژوهش و مطالعات دانشگاهی پیدا نکرده و خود را از رویکرد به انجام تحقیق و پژوهش مستثنی می بیند. این امر موجب شده که حوزه علوم انسانی از قوت و قدرت کافی برخوردار نشود.
رئیس دانشگاه شیراز تاکید کرد: به نظر می رسد اراده مسئولان و مدیریت کلان کشور در ارتقای موقعیت علوم انسانی می تواند با تاکید بر بهره برداری از مطالعاتی باید که در این حوزه توسط پژوهشگران کشور انجام می شود.
نظر شما