سرد ار علي عبداللهي در حاشيه جشنواره فرهنگي هنري مبارزه با مواد مخدر به خبرنگار اجتماعي خبر گزاري مهر گفت: به رغم تلاشهاي فراواني كه براي مبارزه با مواد مخدر در كشور انجام مي شود، مبارزه با اعتياد در كشور بدون توجه به پيشگيري و درمان آن ، بي نتيجه است .
وي افزود : سالانه 3500 تا 4000 تن مواد مخد ر در افغانستان توليد مي شود كه بخش مهمي از آن از طريق ايران جابه جا مي شود و اين موقعيت خاص جغرافيايي موجب وارد آمدن آسيبهاي اجتماعي فراوان به كشور ما از اين تجارت پر سود شده است .
وي با تكذيب مصرف سالانه هزار تن مواد مخدر در ايران گفت :اين آمار دقيق نيست زيرا تنها پنچ درصد مواد مخدر مصرفي در ايران خالص است و 95 درصد ديگر آن ناخالصي هاي غير بهداشتي است كه سود جويا ن مواد مخدر از آن استفاده مي كنند .
وي ادامه داد : ناخالصي هاي موجود در مواد مخدر يكي از عوامل مهم بيماري و مر گ و مير ناشي از اعتياد است امامتاسفانه هيچ برنامه مشخصي براي رفع اين مسئله به چشم نمي خورد .
عبداللهي گفت : در سال گذ شته 138 تن مواد مخدر توسط ماموران نيروي انتظامي در كشور كشف شده است ، اما با توجه به گستردگي مرزهاي شرقي كشور وشگردهاي پيچيده قاچاقچيان مواد مخدر، هنو ز مقدار زيادي از اين مواد وارد كشورمي شود .
وي افزود : مسئله گسترش مواد مخدر يك مسيئله جهاني است كه رفع آن نيازمند همكاري همه كشور هاي جهان است اما به رغم تبليغات گسترده كشورهاي ديگر در 15 سال گذ شته كمتر از 20 ميليون دلاراز سوي اين كشورها براي مبارزه با مواد مخدر به ايران كمك شده است.
گفتني است جشنواره فرهنگي ،هنري مبارزه با مواد مخدر همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر 4 تا 12 تيرماه با همكاري وزارت فرهنگ و ارشاد اسامي ، وزارت آموزش و پرورش ، سازمان تربيت بدني و ستاد مبارزه با مواد مخدر درورزشگاه شهيد شيرودي برگزارشد .
نظر شما