مصطفی علوی در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه باید مسائل فنی نصب جایگاههای خانگی به طور دقیق بررسی شود، گفت: تا زمانی که ضوابط مربوط به نصب این جایگاهها به طور کامل مورد بررسی قرار نگیرد ، استفاده از این جایگاهها توصیه نمی شود.
علوی ادامه داد: با اطمینان از ایمنی ، رعایت نکات فنی و استفاده از تجهیزات مطابق با استاندارد استفاده از این نوع از جایگاهها در دستور کار قرار خواهد گرفت و ایران نیز مانند سایر کشورها می تواند از این جایگاهها استفاده کند.
مدیر عامل شرکت گازخودرو در ادامه با بیان اینکه با راه اندازی جایگاههای بزرگ سی.ان.جی در تهران امکان سوختگیری همزمان 18 خودرو فراهم خواهد شد، تصریح کرد: در حال حاضر در استان تهران 100 جایگاه سی.ان.جی در دست بهره برداری است ضمن اینکه بهره برداری از 60 جایگاه در شهر تهران نیز در دستور کار قرار دارد.
وی تعداد جایگاههای در دست اجرای کشور را 550 جایگاه ذکر کرد و افزود: از این تعداد311 جایگاه تک منظوره هستند.
به گفته وی تا کنون 247 جایگاه تک منظوره غیر خصوصی به بهره برداری رسیده است ضمن اینکه عملیات ساخت 192 جایگاه جدید نیز در دستور کار قرار دارد و بدین ترتیب تعداد جایگاههای تک منظوره گاز غیر خصوصی به 439 جایگاه خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت گازخودرو با بیان اینکه تا کنون 46 جایگاه تک منظوره سی.ان.جی نیز توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسیده است، از ساخت 108 جایگاه دیگر تک منظوره توسط بخش خصوصی خبر داد.
علوی با اشاره به اینکه 10 جایگاه سی.ان.جی نیز توسط صنایع دفاع به بهره برداری رسیده است، گفت: ساخت 209 جایگاه دیگر نیز از سوی صنایع دفاع در مرحله عملیات ساختمانی قرار دارد.
این مقام مسئول از آماده سازی مراحل مقدماتی تهیه زمین در کنار ساخت جایگاه خبرداد و افزود: تعیین پیمانکاران اجرای طرحها توسط پیمانکاران شرکتهای گاز استانی در حال انجام است.
مدیر عامل گازخودرو در پایان تصریح کرد: با رفع نواقص و تعمیرات در جایگاههای فعلی و راه اندازی جایگاههای بزرگ در تهران صفهای عرضه سوخت سی.ان.جی به زودی کوتاه خواهد شد.
نظر شما