به گزارش خبرگزاری مهر، صفحات خورشیدی که در حال حاضر و به صورت رایج مورد استفاده صنایع و شرکتهای مختلف قرار می گیرند دارای لایه ای حفاظتی بوده که از مواد نفتی تشکیل شده اند و به دلیل نیاز به مواد نفتی به عنوان نقطه اتکایی برای سوخت های فسیلی به شمار می رود.
به همین منظور متخصصان شرکت BioSolar برای رهانیدن انرژی خورشیدی از ابهام قیمت سوخت و همچنین ایجاد یک منبع غیر فسیلی واقعی، اجزای زیستی را به عنوان زیر لایه و لایه رویی صفحات خورشیدی تولید کرده اند تا بتواند جایگزین مناسبی برای پوششهای محافظتی نفتی باشد.
این مواد طول عمری برابر 20 الی 25 سال داشته و مهمتر از آن 25 درصد ارزان تر از موادی هستند که سابقا مورد مصرف قرار می گرفته است.
این لایه که به عنوان لایه محافظتی سلولهای کریستال سیلیکون در صفحات خورشیدی تولید شده اند از تلفیقی از سلولز (پنبه بازیافت شده) و نایلون (دانه های کرچک) تولید شده است.
علاوه بر خصوصیات زیستی و مقاومت و طول عمر بالای این مواد، خواص الکترومغناطیسی، مقاومت مکانیکی و ثبات فرم در این مواد خصوصیات آنها را به مواد پلاستیکی نزدیک کرده که محدودیت استفاده از این مواد را از بین خواهد برد.
بر اساس گزارش گیزمگ، طبق آمار به نظر می آید که این مواد زیستی 25 الی 50 درصد از هزینه های تولیدی صفحات خورشیدی را کاهش داده و همچنین به راحتی می توان آنها را با دستگاه های صنعتی موجود تهیه کرده و نیازی به سفارش و ایجاد سیستم تولیدی جدیدی نخواهد بود.
نظر شما