۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۶

اولیایی در گفتگو با مهر:

حق پخش تلویزیونی ضایع نشود / موفقیت استقلال مقطعی است

حق پخش تلویزیونی ضایع نشود / موفقیت استقلال مقطعی است

مدیرعامل باشگاه پاس همدان به مسئولان ورزش کشور هشدار داد که با توجه بیش از حد به مسائلی چون تغییر و تحول در باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال را ضایع نکنند.

کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: اینکه باشگاه استقلال را صددرصد دولتی کنند با حرکت به سمت جایگاه توسعه یافته ورزش مغایر است. دنیای امروز نمی پذیرد که دولت‌ها برنامه ریزی کرده، مجری باشند و بر فرایند اجرا نظارت کنند. با این شرایط اگر فکر کنیم هرچه ورزش و باشگاه‌ها دولتی باشند بهتر جواب می دهد، اشتباه است.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در ادامه فوتبال دولتی را به نقد کشید و مشکل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را اتکا بیش از حد این دو باشگاه به دولت عنوان کرد.

وی از فعالیت باشگاه استقلال طی سال‌های 69 تا 75 به نیکی یاد کرد و گفت: در آن مقطع زمانی استقلال ضمن کسب عناوین داخلی و بین المللی حرکتی روبه جلو داشت و پیکان حرکت مدیریت این باشگاه به سمت خودکفایی بود. در آن برهه باشگاه استقلال با تلاش آقایان آقامحمدی، میرولد و ایروانی تبدیل به یک بنگاه اقتصادی و NGO شده بود. با وجود تلاش بسیاری که صورت پذیرفت در ادامه مدیران باشگاه استقلال که فتح الله زاده وقریب هم جز آنها بودند با اقدامات خود مجددا باشگاه استقلال را وابسته به دولت کردند.

اولیایی خاطرنشان کرد: متاسفانه باشگاه استقلال امروز به جایی رسیده است که در هیئت مدیره این باشگاه حتی تاب تحمل یک عنصر ورزشی و نام آشنایی چون منصور پورحیدری را نیز ندارند. حرکت امروز باشگاه استقلال و اتکا بیش از حد این باشگاه به دولت درست نیست. اینکه باشگاه‌های ورزشی را به دولت وابسته کرده و آنها را وارد کانون قدرت کنیم، مسئولیت باشگاه را به معاون رئیس جمهور و یا افراد ذی نفوذ در دولت بسپاریم به هیچ عنوان پسندیده نیست. چرا که ضمن جلوگیری از خودکفایی باشگاه‌ها و اتکا بیش از حد آنها به دولت برای دیگر تیم‌ها نیز حساسیت ایجاد می شود.

مدیرعامل فعلی باشگاه پاس همدان افزود: امروز یکی از دغدغه‌های سازمان تربیت بدنی کمک به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است که این بر خلاف سیاسگذاری سازمانی است که در ابتدای سال به ادارات کل تربیت بدنی سراسر کشور بخشنامه کرده بود که بودجه سالیانه خود را تا 20 درصد کاهش دهند. سازمان تربیت بدنی از ادارات زیر مجموعه خود می خواهد که بودجه خود را کاهش دهند اما از سویی دیگر بودجه و اعتبارات دو باشگاه زیر مجموعه این سازمان صددرصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در ورزش دولت رقیب بخش خصوصی است، ادامه داد: اینکه باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس تا به امروز که هفت هفته از مسابقات لیگ برتر می گذرد، اسپانسری جذب نکرده اند نشان می دهد مسئولان این دو باشگاه دل‌شان به کمک‌های دولت و سازمان تربیت بدنی خوش است.

اولیایی در ادامه از اهمیت بحث واگذاری حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال به این رشته ورزشی یاد کرد و گفت: امروز کشمکش بین مدیران باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و تغییر و تحول در این دو باشگاه به موضوع روز و دغدغه مسئولان ورزش مبدل شده است تا جایی که بحث مهم دریافت پخش تلویزیونی برای کسب سهمیه حضور در مسابقات لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا به فراموشی سپرده شده است. باید توجه داشت که اگرحق بزرگ فوتبال کشور ضایع شود، ضایعات فراوانی را برای ورزش و به ویژه فوتبال کشور به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با بیان اینکه افق فعلی این باشگاه و پرسپولیس جهت بدی دارد و خلاف توسعه است، در خصوص برکناری علی فتح الله زاده گفت: آمدن آشتیانی به باشگاه استقلال موضوع جدیدی نیست. از چند ماه طبق تلاش هایی برای اعمال این تغییر در باشگاه استقلال صورت پذیرفته بود. اینکه آشتیانی وارد فوتبال شود از چند سال پیش مطرح بود تا ایشان با حضور در این عرصه از امکاناتی که پیش روی یک مدیر فوتبالی قرار می گیرد استفاده کند.

وی تصریح کرد: باشگاه استقلال اگر موفقیتی کسب کند بدون شک مقطعی خواهد بود. شاید در یک برهه با تزریق پول و کمک های جانبی تیم موفق شود اما هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد.

کد خبر 753458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha