محمد بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، پروژه های پل ابوذر، پارک مهرورزی، پارکهای محله ای در سطح شهر، جدول گذاری و آسفالت خیابانها را از این جمله این پروژه ها ذکر کرد و اظهار داشت: یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد متعلق به همه مردم استان می باشد و نیاز است که به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان داشت: با این روند تخصیص اعتبار، برخی از پروژه ها نظیر دفع آب های سطحی که با شروع فصل بارندگی امکان اجرای آنهای وجود ندارد، تعطیل می شوند و باعث بروز مشکلاتی برای شهروندان در فصل زمستان می گردند.
بهرامی بیان داشت: سرجمع اعتبارات فصل عمران شهری استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۸۷ مبلغ ۱۱ میلیارد تومان می باشد و با توجه به اینکه جمعیت کل شهرهای استان به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای تخصیص اعتبار۳۰۰ هزار نفر است که ۴۰ درصد آن در شهر یاسوج ساکن هستند بر این اساس باید حدود۴۰ درصد اعتبارات عمران شهری استان کهگیلویه و بویراحمد که معادل ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به عنوان سهم شهرداری یاسوج اختصاص یابد.
وی افزود: این در حالی است که تنها مبلغ دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به شهرداری یاسوج اختصاص یافته که آن هم مشخص نیست چند درصد آن تحقق پیدا کند.
بهرامی تصریح کرد: شهر یاسوج به دلیل ضعف بنیه مالی مردم ساکن این شهر از لحاظ درآمد سرانه، پایین ترین رتبه را در کشور بین مراکز استانها دارد و شهرداری نیز چاره ای جز اینکه عوارض کمتری از مردم دریافت کند، ندارد با این حال جمع درآمد های شهرداری جوابگوی هزینه های جاری خودش نیز نیست.وی یادآور شد: برای کمک به شهرداری یاسوج منابع دیگری از طریق دولت و دستگاههای مسئول استان نیز وجود دارد که متاسفانه اقدامی جدی در این مورد صورت نگرفته است.
شهردار یاسوج با بیان اینکه هر ساله از محل اعتبارات عمرانی کشور تحت عنوان اعتبارات تملک و داراییهای سرمایه ای رقمی به استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص می یابد، گفت: در این میان یک ردیف به عنوان فصل عمران شهری جهت کمک به پروژه های عمرانی شهرها دیده می شود که از طریق شاخصهای مختلفی چون جمعیت، وسعت و بقیه فاکتورهای اعمال شده باید بین شهرهای استان تقسیم شود.
نظر شما