به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست که در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی با حضور مسئولان و معاونان دانشگاه و وزارت بهداشت برگزار شده بود، دانشجویان دغدغه های خود را نسبت به نظام آموزش پزشکی بیان کردند.
غروی از شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران استفاده از دانشجوی پزشکی در دوره انترنی (کارورزی) همچون یک نیروی کار ارزان در بیمارستان های آموزشی را یکی از مهمترین مشکلات این دانشجویان برشمرد.
محقق نشدن اهداف شعب بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی
وی همچنین محقق نشدن اهداف شعب بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی را برای پذیرش دانشجوی خارجی را نشانه های مجدد خصوصی سازی در عرصه آموزشی عالی دانست و وجود بهترین تجهیزات برای این دانشجویان را در مقابل تجهیزات کم دانشگاههای مادر برای دانشجویان نخبه را از موارد نقض عدالت برشمرد.
علایی از مرکز پژوهشهای دانشجویی این دانشگاه که دارای رتبه دوم آزمون جامع علوم پایه کشوری بود، سردرگمی نخبگان را مهمترین مشکل این دسته از دانشجویان برشمرد و خواستار تدوین آیین نامه کشوری یکسان برای بهره مندی نخبگان از تسهیلات ویژه آیین نامه ها و مقررات استعداد درخشان و بنیاد ملی نخبگان شد.
هشدار به وزیر به دلیل استفاده از دانشجویان انترن در بخشهای بیمارستانی
عباسی نژاد از انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران خطاب به وزیر بهداشت نسبت به استفاده از دانشجویان انترن در بخشهای بیمارستانی و به دوش کشیدن بخش بزرگی از بار بهداشت و درمان این بیمارستانها هشدار داد و با ابراز تاسف از پذیرش دانشجوی پزشکی در شعب بین المللی دانشگاههای علوم پزشکی، نتیجه تربیت این دانشجویان در این بخشها را تربیت متخصصان غیرمتعهد که تنها به درآمد فکر کنند، دانست.
وی اضافه کرد: نباید فریب آمار تولید مقالات دانشگاهها را خورد بله لازم است نیم نگاهی هم به وضعیت اسف بار امنیت روانی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاهها بیاندازید و فکری به حال بیابان خشک و برهوتی که نامش را دانشگاه گذاشته اید، کنید.
کیوانی از دانشجویان دکتری تخصصی نیز خواستار توجه بیشتر به دانشجویان در این مقطع شد و بر لزوم تخصیص حداقل بخشی از کارانه بیمارستانها برای دستیاران تخصصی که بیش از 400 ساعت در بیمارستانهای آموزشی کار می کنند، تاکید کرد.
اسماعیلی از بسیج دانشجویی این دانشگاه بر لزوم افزایش بودجه فعالیت های فرهنگی دانشگاه تاکید کرد و خواستار حذف گروه های دانشجویی مختلط در بخشهای آموزشی برای حفظ کرامت بیماران بستری در بیمارستان های آموزشی شد.
مهدی زاد از شورای صنفی کوی دختران دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز خواستار اصلاح تشکیلات کارکنان خوابگاهها، رفع کمبود خوابگاه برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و ارائه اسکان تابستانی برای دانشجویان محقق شهرستانی شد.
هرمز پور از جامعه اسلامی این دانشگاه از دانشجویان درخواست کرد در کنار کاستی ها، موفقیت ها را هم در نظر داشته باشند و خطاب به وزیر بهداشت و ریاست دانشگاه خواستار توجه ویژه به دانشگاههای بزرگ برای پیشتازی در عرصه علم و دانش شد.
نظر شما