۲ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۴۵

رئیس دانشگاه شیراز:

حمل و نقل دانشجویان دانشگاه شیراز مورد کم لطفی مسئولان است

حمل و نقل دانشجویان دانشگاه شیراز مورد کم لطفی مسئولان است

شیراز - خبرگزاری مهر: محمد هادی صادقی گفت: حمل و نقل دانشجویان دانشگاه شیراز بین دانشکده های مختلف در سطح شهر مورد کم لطفی سازمان اتوبوسرانی شیراز قرار گرفته که در این خصوص به تعامل بیشتر این سازمان نیازمندیم.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، صادقی ظهر امروز در نشستی خبری با بیان اینکه هم اکنون برای حمل و نقل دانشجویان در محوطه پردیس ارم دانشگاه شیراز با مشکلی مواجه نیستیم و عمد مسائل ما در خارج از محوطه دانشگاه و دانشکده های حومه شیراز است، افزود: در حال حاضر تمام موانع قانونی همکاری دانشگاه با سازمان اتوبوسرانی را برطرف کرده ایم و برای انجام حمل و نقل دانشجویان فقط به یک تعامل مثبت نیاز داریم.

وی تاکید کرد: ما حاضریم برای مسئله ایاب و ذهاب دانشجویان هزینه ها را پرداخت کنیم به طوریکه سازمان اتوبوسرانی کرایه حمل و نقل دانشجویان را از ما دریافت کند اما اگر این تعامل به صورت خوبی صورت نگیرد شاهد وضعیت خوبی برای حمل و نقل دانشجویان در سطح شهر نخواهیم بود.

رئیس دانشگاه شیراز همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد ساخت و سازهای صورت گرفته در اطراف دانشگاه و محوطه های آموزشی آن نیز بیان کرد: آنچه در سالهای قبل برای شیراز مطرح بود و در طرح جامع شهر نیز مد نظر قرار گرفت معرفی شیراز به عنوان یک شهر دانشگاهی بود و بر اساس آن نیز باید فضاهای حد فاصل حافظیه تا خیابان چمران نیز کاربری آموزشی دانشگاهی داشته باشد و همان طور حومه شهر یعنی منطقه صدرا و باجگاه که مساحتی حدود هشت هزار هکتار را تشکیل می دهد.

وی تصریح کرد: اما در این خصوص نوعی بی مهری صورت گرفت و شهر شیراز نتوانست موقعیتی که بنا بود در تمامی این فضاها در بخش فعالیتهای دانشگاهی داشته باشد پیدا کند.

صادقی اضافه کرد: توسعه دانشگاه شیراز در محوطه پردیس ارم با این هدف صورت گرفته که این دانشگاه به عنوان نماد شهر مطرح شود و به محض ورود هر شخص به شیراز دانشگاه اولین منظر دید فرد را تشکیل دهد.

وی ادامه داد: اما در این خصوص با از دست دادن اراضی دانشگاه در قسمتهای مختلف شهر مواجه شدیم و در پی آن نیز اولین کار ما در حوزه مدیریت ما تثبیت اراضی باقیمانده دانشگاه بود که این امر با دیوار کشی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این دیوار کشی ها باعث درگیری های حقوقی بین دانشگاه و برخی از بخشها شد، افزود: البته در این درگیری ها نهادهایی حضور داشتند که ما انتظار حمایت جدی آنها را داشتیم اما به هر حال با حمایت برخی از مسئولان شهر و استان این مشکلات برطرف و اراضی دانشگاه تثبیت شد.

رئیس دانشگاه شیراز گفت: ساخت دیوار طی توافق با شهرداری صورت گرفت و حتی شهرداری متعهد به کمک 73میلیون تومانی برای دیوار کشی شد اما برخی از افراد در شهرداری در آن سالها بر خلاف توافقها عمل کردند و برخوردهای نامناسبی نیز پیش آمد.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نیز دانشگاه شیراز مسئولیت خراب شدن و ریزش این دیوارها را بر عهده می گیرد، افزود: دیوارها طبق اصول فنی ساخته شده و هیچ شبهه ای در احتمال فروریزی و مشکلات این چنینی نباید وجود داشته باشد.

صادقی همچنین بیان کرد: در این خصوص همچنین انتظار داریم که شهرداری در ارتباط با مسیرهایی که از کنار دانشگاه رد می شود و مابقی عملیاتهای عمرانی و ساخت وسازی به دغدغه های دانشگاهیان نیز توجه کند.

وی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری در خصوص توجه دانشگاه شیراز در حوزه عمرانی به موضوع معماری اصیل اسلامی و ایرانی نیز اظهار داشت: در تمام پروژه های دانشگاه شیراز بر توجه به هویت معماری ایرانی تاکید شده و در این خصوص حساسیت ویژه ای نیز وجود دارد.

رئیس دانشگاه شیراز همچنین خاطرنشان کرد: انتظار می رود دانشکده معماری و شهرداری در این خصوص به یک جمع بندی علمی نسبت به تعیین شاخص های مشخص فرهنگی که معرف معماری اصیل ما باشد، دست یابند.

کد خبر 754287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha