پرویز گرشاسبی در گفتگو با مهرگفت: در طول برنامه چهارم و پنجم بالغ بر دو میلیون هکتار از سطوح شیبدار به توسعه باغات، کشت گیاهان دارویی و تولید علوفه اختصاص می یابد، به نحویکه یک میلیون هکتار برای توسعه باغات و یک میلیون هکتاردیگر نیز برای توسعه کشت گیاهان دارویی و علوفه در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دفتر حفاظت خاک و فرسایش سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور بیان کرد: از یک میلیون هکتار اراضی شیبدار که به توسعه باغات اختصاص گرفته، معادل 700 هزار هکتار به صورت کشت دیم و 300 هزار هکتار نیز به صورت کشت آبی خواهد بود.
وی اظهار داشت: ماده 7 دستورالعمل واگذاری اراضی شیبدار به منظور تبدیل 2 میلیون هکتار از اراضی رها شده به توسعه باغات، گیاهان دارویی و تولید علوفه آماده شده و حداکثر ظرف 20 روز آینده با امضای وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا به استانها ابلاغ می شود.
گرشاسبی عنوان کرد: به منظور ترویج توسعه باغات و نیز کشت گیاهان دارویی و علوفه معادل 300 باغ الگویی در سطح 300 شهرستان کشور امسال اجرا می شود، ضمن اینکه هم اکنون برش های استانی تهیه شده و نوع گونه های قابل کشت به صورت آبی و دیم برای هر استان مشخص شده است.
وی افزود: پتانسیل اجرای باغات دیم در سطح 6 میلیون هکتار ازاراضی شیبدار کشور وجود دارد، که تحقق آن در برنامه ای 7 ساله مد نظر است.
نظر شما