۶ مهر ۱۳۸۷، ۹:۲۶

رفراندوم فلسطین را از بن بست خارج می کند/ همه پرسی معیار اهمیت غرب به حقوق بشر

رفراندوم فلسطین را از بن بست خارج می کند/ همه پرسی معیار اهمیت غرب به حقوق بشر

رئیس دفتر مطالعات تاریخ ایران برگزاری رفراندوم را یکی از بهترین راهکارها برای خروج مسئله فلسطین از بن بست کنونی اش دانست و گفت: مطرح شدن این موضوع از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران برای خارج ساختن مسئله اشغال فلسطین از بن بست راهکاری قابل ارزش و مهم است.

عباس سلیمی نمین رئیس دفتر مطالعات تاریخ ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مطرح ساختن موضوع رفراندوم از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران برای حل مسئله فلسطین اظهار داشت: اینکه این موضوع با رجوع به افکار عمومی و کسانی که تعلق به فلسطین دارند که شامل مسلمانان ، مسیحیان و یهودیان متولد شده در این کشور می شود موضوعی مهم است.

وی افزود: طبیعی است که اگر غرب به حقوق افراد و محترم شمردن آن پایبند باشد برگزاری رفراندوم بهترین راهکار و راه حل برای رفع بحران خاورمیانه است چرا که بعد از اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی هرگز شاهد آرامش در خاورمیانه نبوده ایم.

سلیمی نمین با بیان اینکه بهترین طرح برای رعایت حقوق ملت ها رجوع به افکار عمومی است تصریح کرد: آنهایی که با وعده و وعید از آفریقا و کشورهای بلوک شرق به فلسطین اشغالی کوچ داده شدند، هرگز نمی توانند خود را متعلق به این کشور بدانند چرا که در جای دیگری بدنیا آمده اند و هیچ حقی نمی توانند در تعیین سرنوشت فلسطین داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه تنها افراد که درکشور فلسطین بدنیا آمده اند می توانند سرنوشت این کشور را رقم بزنند و درباره آینده کشور شان تصمیم گیری کنند ادامه داد: اگر چه فلسطین متعلق به افرادی است که در این کشور بدنیا آمده اند و تصمیم گیری درباره آینده آن حق آنهاست اما متاسفانه شاهدیم که نه صهیونیست و نه حامیان آن هیچگاه روی خوشی به طرح ایران برای برگزاری رفراندوم در فلسطین اشغالی نشان نداده و نخواهد داد چرا که با این موضوع واقعیت نژاد پرستانه حاکم صهیونیست بر فلسطین اشغالی به پایان خواهد رسید.

رئیس دفتر مطالعات تاریخ ایران با بیان اینکه جدای از مسلمانان ، مسیحیان فلسطینی نیز هرگز با حاکمیت صهیونیست بر این کشور موافق نبوده و نیستند خاطرنشان کرد: حتی در درون یهودیان نیز مخالفت های بسیاری با اندیشه های نژاد پرستانه صهیونیست ها صورت می گیرد و بسیاری از یهودیان نیز مخالف حضور صهیونیست در فلسطین اشغالی هستند هر چند که متاسفانه در دین یهود حس برتری طلبی نژادی نیز وجود دارد.

وی اضافه کرد: بخش قابل توجهی از یهودیان نیز در حال حاضر به برخی مطالب نژاد پرستانه تلموت که کتاب آئین آنان نیز هست نقد دارند که بر این اساس شاهدیم بسیاری از یهودیان فلسطینی که در این کشور متولد شده اند با اندیشه ها و سیاست های صهیونیست ها به هیچ عنوان یکنوایی ندارند.

سلیمی نمین برگزاری رفراندوم در فلسطین اشغالی به منظور تعیین سرنوشت مردم این کشور که پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای رفع بن بست فلسطین نیز هست را متناسب با معیارهای حقوق بشر ، معیارهای تاریخی و راهکارهای منطقی دانست و گفت: اگر می خواهیم میزان اهمیت قائل شدن غرب به حقوق بشر را بسنجیم باید ببینیم که آنها با پذیرش این موضوع دموکراتیک برای تعیین سرنوشت کشور فلسطین موافقت خواهند کرد یا خیر، که این موضوع بعید به نظر می رسد.

وی افزود: حل بحران فلسطین به هیچ عنوان برای غربی ها اهمیت ندارد چون هدف آنها از روی کار آوردن صهیونیست ها در فلسطین اشغالی به هیچ عنوان توجه به حقوق یهودیان نبوده است بلکه قصد آنها ایجاد پایگاهی در منطقه برای انجام فعالیت های خود است.

وی ادامه داد: انگلیس برای اینکه در غیاب خود در منطقه پایگاه و دژی برای تامین منافع داشته باشند صهیونیست ها را به این منطقه آوردند و اتفاقا کسانی را انتخاب کردند که اندیشه های نژاد پرستانه ای دارند و حتی حاضرند دیگران را برای اعتقادات نژاد پرستانه خود قربانی کنند.

سلیمی نمین با اشاره به اینکه امروز رژیم صهیونیستی به عنوان پایگاه آمریکا و انگلیس در منطقه خاورمیانه فعالیت می کنند اظهار داشت: نمود عینی این مسئله حاکمیت و نفوذ موساد در برخی کشورهای منطقه است که در زمان شاه نیز شاهد چنین موضوعی در ایران بودیم.

 رئیس دفتر مطالعات تاریخ ایران با طرح این موضوع که سیاست های خاصی برای همراه ساختن سایر کشورهای جهان در ارتباط با برگزاری رفراوندم در فلسطین اشغالی باید از سوی کشورمان بکار گرفته شود تصریح کرد: واقعیت تلخی که وجود دارد این است که صهیونیست ها توانسته اند با حمایت انگلیس و آمریکا هرگاه نیاز باشد مخالفت های علیه خود را سرکوب کند .

وی ادامه داد: لابی صهیونیست با حمایت آمریکا و انگلیس همواره با تمام توان از مواضع خود دفاع کرده است و این موضوع باعث شده که بسیاری از کشورها حاضر نباشند تا هزینه مقابله با این رژیم جعلی را بدهند. لذا پیش بینی می شود که برخی کشورها در سازمان ملل حتی در صورت اتخاذ موضعی مشابه جمهوری اسلامی ایران در این رابطه در نهایت عقب نشینی کنند.

سلیمی نمین با تاکید بر اینکه روند رو به رشدی را در بین مردم و کشورهای جهان در ارتباط با آگاهی از اندیشه های نژاد پرستانه صهیونیست و اقدامات جنایتکارانه اسرائیل بوجود آمده است خاطرنشان کرد: به طور قطع آمریکایی ها و انگلیسی ها دیگر نخواهند توانست نقش میانجی میان مسلمانان و صهیونیست را بازی کنند چرا که حدود 60 سال است که با این وعده وعیدها مردم فلسطین را به بازی گرفته اند.

وی اشاره کرد که وقتی صهیونیست غاصب و همراهان آن ازجمله آمریکا وانگلیس حاضرنشدند حتی در بخشی از کشور فلسطین ، دولتی فلسطینی بوجود آورند و همیشه با اتلاف وقت سعی در سرپوش گذاشتن بر این موضوع را داشتند و حتی کار را به جایی رسانده اند که هیچ حقی برای ملت مظلوم فلسطین قائل نمی شوند مسلما با برگزاری همه پرسی مردمی در فلسطین نیز مخالف خواهند بود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه صهیونیست ها حتی حاضر نیستند دولتی خودمختار را در فلسطین که با انتخابات روی کار آمده بپذیرند، افزود: رژیم صهیونیستی از روی کار نیامدن فردی وابسته همچون عباس به شدت عصبانی است و آنقدر به دولت هنیه و حماس فشار می آورد و هزینه ها را بر آنان سنگین می کند که دولت خودمختار فلسطین مسئله جدی نباشد و تنها به عنوان دولتی پوشالی بکار ادامه دهد.

وی با انتقاد از نظام سرمایه داری غرب در پرداخت غرامت به صهیونیست ها با این بهانه که بسیاری از آنان در جنگ جهانی دوم کشته شده اند گفت: اگر بخواهیم به این مسئله بپردازیم بسیاری از مسلمانان و مردم بیگناه دیگر نیز در این جنگ کشته شدند، این موضوع فقط دستاویزی است که با افزایش آمارها بدنبال مطرح ساختن صهیونیست  و اندیشه غلط آن است.

سلیمی نمین گفت: از سویی هم باید به این موضوع اشاره کرد که چه کسی گفته است نماینده یهودی ها ، صهیونیست ها هستند؟ آنها فقط از دید آمریکا و انگلیس به عنوان نماینده یهودی ها معرفی می شوند و غرامتی را سالیانه دریافت می کنند تا آن را صرف رشد تفکرات و گرایشات نژاد پرستانه خود کنند در واقع پرداخت غرامت به صهیونیست ها برای حفظ منافع بلند مدت استکبار در جهان است.

وی با بیان اینکه بسیاری ازمسئولان عالیرتبه رژیم صهیونیستی از تروریست ها برجسته جهان هستند اظهار داشت: وقتی شرور ترین آدمها یک منطقه جمع شده و دست به دست هم می دهند مسلما آن منطقه را متشنج و ناامن خواهند کرد باید بسیار متاسف باشیم که در قرن 21 باز هم نژاد پرستی را از سوی عده ای شاهدیم که این امر موجب شرم ملت هاست.

رئیس دفتر مطالعات تاریخ ایران تاکید کرد: همان طور که ملتها به عمر نازیسم ، فاشیسم و آپارتاید که مولود سرمایه داری غرب بود ، پایان دادند قطعا باید به عمر صهیونیست که مولود سرمایه داری و نژاد پرستی غربی است پایان دهند.

وی احترام ملت ها به حقوق یکدیگر و ایجاد یکنواختی را باعث از بین رفتن اندیشه صهیونیست دانست و ادامه داد: سرمایه داری غربی و تفکرات نژاد پرستانه قصد دارند تا دیگران را به قبول این گونه اندیشه ها وادارند که سایر فرهنگ ها این موضوع را بر نمی تابد.

سلیمی نمین درپایان خاطرنشان کرد:  امروز ملت ها به اندازه ای آگاه و مطلع شده اند که با پی بردن به تلاش  نظام سرمایه داری غربی برای حاکم ساختن تفکرات نژاد پرستانه به عمر صهیونیست و اندیشه منحوس آن پایان دهند.
 

کد خبر 755805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha