۸ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۰۰

تشکری هاشمی:

سفرهای آموزشی و کاری 60 درصد سفرهای صبحگاهی را تشکیل می دهد

سفرهای آموزشی و کاری 60 درصد سفرهای صبحگاهی را تشکیل می دهد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: حداقل فاصله منطقی بین سه موج سفرها در شهر تهران یک ساعت است که امیدواریم پس از ماه مبارک رمضان نیز فاصل معناداری بین آغاز ساعت کاری ادارات، بازگشایی مدارس و آغاز به کار اصناف ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سید جعفر تشکری هاشمی با بیان این مطلب اظهار داشت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته 46 درصد از سفرهای صبحگاهی سفرهای کاری است و 21 درصد سفرها نیز آموزشی هستند و در واقع اگر ساعات کاری ادارات و بازگشایی مدارس همزمان باشد بیش از 60 درصد از سفرها در زمانی محدود شکل خواهد گرفت که این امر ترافیک سنگینی را شکل می دهد.

وی تصریح کرد: توزیع زمان سفرهای صبحگاهی که اکثرا اجباری هستند منطقی ترین روشی است که بر اساس آن می توان تراکم ترافیک را در ساعات محدود کاهش داد.

معاون شهردار تهران در ادامه خاطر نشان کرد: در صورتی که ساعات کاری ادارات 7:30 ، مدارس 8:30 و اصناف 9:30 الی 10 باشد ، پیک ترافیک صبح گاهی در بیش از 3.5 ساعت صورت می گیرد و براین اساس تردد در معابر با سهولت بیشتری صورت خواهد گرفت.

تشکری هاشمی تاکید کرد: در صورتیکه فاصله مناسبی بین سه موج سفرها وجود داشته باشد وسایل نقلیه عمومی می توانند به هر سه گروه مسافران خدمات رسانی کنند و در واقع وسایل نقلیه عمومی به جای 2 ساعت 3:30 ساعت خدمت رسانی صبحگاهی خواهند داشت که این امر بیش از 50 درصد ظرفیت سرویس دهی وسایل نقلیه عمومی را افزایش می دهد.

وی همچنین در مورد دلایل پیشنهاد بازگشایی مدارس در ساعت 8:30 صبح گفت: اکثر مدارس تهران یک شیفته اند و ضرورت ندارد که دانش آموزان صبح زود به مدرسه بروند و راس ساعت 12 مدارس تعطیل شود، از سوی دیگر بازشدن مدارس در ساعت 8:30 مانع از ایجاد هر گونه خطر برای دانش آموزان به دلیل تاریکی هوا به خصوص در فصل زمستان می شود.

تشکری هاشمی با تاکید بر اینکه تعداد بسیار اندکی از دانش آموزان هستند که والدینشان الزام دارند به شخصه آنها را به مدرسه برسانند، گفت: تعداد فرزندان کارکنان ادارات دولتی که در مقطع ابتدایی تحصیلی می کنند و شخص دیگری جز والدین ندارند که آنها را به مدرسه برسانند، همچنین نمی توانند از سرویس برای رفتن به مدرسه استفاده کنند بسیار محدود است که می توان برای این گروه از دانش آموزان برنامه ریزی خاصی کرد چنانچه در حال حاضر نیز با یکی نبودن ساعات پایان کار مدارس و ادارات، این گروه خاص از دانش آموزان راه حلی برای بازگشت به خانه دارند.

معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به اینکه بیشترین سرویس مدارس مربوط به مدارس غیر انتفاعی و مدارس خاص است ، گفت: برخی از مدارس به خاطر شهرت و یا خاص بودنشان دانش آموزان زیادی را از سراسر تهران جذب می کنند، این مدارس باید به دلیل ایجاد مشکلات زیاد برای شهر در اولویت تغییر ساعات قرار گیرند.

وی افزود: در درجه دوم سایر مدارس یک شیفته مد نظر تغییر ساعات قرار دارند تا با ایجاد فاصله معنا دار بین بازگشایی مدارس و ادارات بتوان تراکم ترافیک را کاهش داد.

وی در پایان گفت: در سال گذشته بعد از اتمام ماه مبارک رمضان ترافیک سنگین در شبکه معابر شهر به طور متوسط در روزهای عادی هفته نسبت به ماه مبارک رمضان که شروع ساعات کاری تغییر یافته بود 7.2 درصد افزایش یافت که امیدواریم امسال با همکاری شورای عالی ترافیک و تغییر ساعات کاری ادارات و مدارس این اتفاق نیفتد و بتوانیم سه موج ترافیکی را در ساعات بیشتری توزیع کرده و از تراکم ترافیک پس از ماه رمضان بکاهیم.

کد خبر 757457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha