۱۲ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۴۱

معاون علمی رئیس جمهوری:

دولت از تئاتر و موسیقی علمی انقلابی حمایت می‌کند

دولت از تئاتر و موسیقی علمی انقلابی حمایت می‌کند

صادق واعظ زاده شب گذشته پس از تماشای سوئیت سمفونی "این فصل را با من بخوان" در تالار وحدت با اشاره به علمی نبودن آثار انقلابی در اوایل انقلاب، از حمایت دولت از آثار علمی دارای ارزش‌های انقلابی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در هفتمین شب از اجرای سوئیت سمفونی "این فصل را با من بخوان" به تماشای این اثر در تالار وحدت نشست و پس از پایان اجرا با حضور در پشت صحنه با عوامل و دست‌اندرکاران اثر گفتگو کرد.

در این دیدار عزت‌الله انتظامی که بعد از سال‌ها روی صحنه تئاتر حضور یافته و در "این فصل را با من بخوان" ایفای نقش کرده با اشاره به کمبود امکانات در تئاتر گفت: ما در سال‌های گذشته شاهد بودیم که امکانات زیادی برای ورزش مهیا شده که حرکتی خوب است. ولی در این سال‌ها تنها تئاتر شهر و تالار سنگلج را داشته‌ایم و انبارهای تئاتر شهر نیز تبدیل به سالن تئاتر شده‌اند.

وی افزود: در این سال‌ها هیچ سالنی به تئاتر اضافه نشده و فارغ‌التحصیلان تئاتر بیکارند. شهردار محترم تهران اقدام به ساخت سالن‌های سینما کرده ولی با کمبود سالن تئاتر مواجهیم. اگر قرار نیست تعداد سالن‌های تئاتر افزایش یابد باید فعالیت‌ دانشکده‌های هنر تعطیل شود. بسیاری از هنرمندان به دلیل نداشتن امکانات اجرا بیکارند و خانه‌های فرهنگ نیز سالن تئاتر ندارد.

در ادامه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: فکر می‌کنم سوئیت سمفونی "این فصل را با من بخوان" و چند نمونه کاری که در سال‌های اخیر نظیر سمفونی انرژی هسته‌ای تولید شده فصلی جدید در موسیقی است که هنر فاخر را با ارزش‌های انقلاب اسلامی نزدیک کرده است. این نامهربانی به دلیل این بود که هنر و ارزش‌های انقلابی از هم جدا بودند.

واعظ زاده یادآور شد: بعد از انقلاب ارزش‌ها تغییر یافته بود و نمی‌شد ارکستر مجلسی را با مبانی انقلاب نزدیک کرد. حالا که نزدیک شده توده‌ای هم شده است. جمعیت حاضر در سالن اجرای این سوئیت سمفونی متنوع بود و از سلایق مختلف در تالار وحدت حضور داشتند. در مجموع ارزش‌های انقلاب و ایرانی حاکم بر اجرا بود.

وی افزود: این آغازی است برای رشد و حمایت بیشتر. اوایل انقلاب اگر کاری انقلابی بود، فنی و علمی نبود و اگر جدا از مبانی انقلاب بود، علمی تولید می‌شد. حالا ما شاهدیم این سمفونی در سطح عالی با مبانی علمی در تراز بین‌المللی تولید شده و در عین حال کار انقلاب، ایثار و دفاع مقدس است. این علمی شدن در تمام زمینه‌ها دیده می‌شود و فیلم‌های دفاع مقدس جاافتاده‌تر شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بزرگانی چون مجید انتظامی و اساتید دیگر باید از تلاش و پایداری خود استفاده و هنر را توده‌ای کنند گفت: باید سرمایه‌گذاری بیشتر نیز در این زمینه وجود داشته باشد. باید سالنی عظیم‌تر و مناسبتر از وحدت برای هنر وجود داشته باشد. کشور امکانش را دارد که چنین سالنی را بسازد. این هنر، هنری علمی، انقلابی و دینی است و دولت از آن حمایت می‌کند.

واعظ زاده در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان ساخت: در برنامه‌ای پنجساله می‌توان مرکز هنری بین‌المللی بزرگی در کشور ساخت. اگر این طرح از طرف وزارت ارشاد و شورای انقلاب فرهنگی پیگیری شود، دولت نیز به لحاظ منابع از این امر حمایت خواهد کرد. شخص من نیز از این امر حمایت می‌کنم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در پایان با اظهار امیدواری از ادامه داشتن چنین نوآوری‌هایی در عرصه هنر گفت: با پیشنهاد به دولت و با تغییراتی مناسب با سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب و با زبانی بین‌المللی می‌توان این سوئیت سمفونی را در کشورهای همسایه و کشورهای صنعتی اجرا کرد.

سوئیت سمفونی "این فصل را با من بخوان" تلفیق موسیقی و نمایش است که با رهبری مجید انتظامی و کارگردانی هنری حسین پارسایی و بازی عزت‌الله انتظامی، حبیب رضایی و مریلا زارعی از چهارم تا دوازدهم مهرماه در تالار وحدت اجرا می‌شود.

کد خبر 758769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha