به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید حامد حسینی معاون پژوهشی بنیاد بین المللی آخرین منجی، افزود: اگر به لباسهای زنان اروپایی قبل از رنسانس دقت شود نوعی حجاب در بانوان آن عصر به صورت لباسهای بلند و گشاد قابل مشاهده است.
دبیر علمی نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی با اشاره به اینکه اولین گروههایی که ساختار هویتی حجاب را در اروپا درهم شکستند، گروهی از صهیونیستهای یهودی و مسیحی بودند، یادآور شد: صهیونیستها بر اساس آموزه های غیر الهی خود تنها راه حاکمیت و سیطره بر جهان را القای نوعی تسامح نسبت به حجاب و شخصیت زن در جامعه یافته و بدین ترتیب با ترویج نگاه اغوا گرایانه و مصرفی نسبت به زن، پوششهای نامناسب و مردانه را به جای پوشش زنانه قبل از رنسانس ترویج کردند.
عضو هیئت علمی مؤسسه عفاف و حجاب در ادامه با اشاره به اینکه زن ایرانی از ابتدا علاقه زیادی به رعایت عفاف و حجاب داشته است تأکید کرد: چادر، در حقیقت هویتی ایرانی دارد و این پوشش در زنان وابسته به طبقات اجتماعی بالا در ایران باستان رایج بود به طوری که در زمان هخامنشیان زنان دربار، چادرهایی از پارچه های گرانبها به سرداشته، ادامه آن را برروی دستان خود می انداختند. همچنین پس از اسلام رعایت عفاف و حجاب به شکل استفاده از چادر جنبه عمومی پیدا کرد و همگانی شد.
حجت الاسلام حسینی ضمن تقدیر از برگزاری نخستین جشنواره بین المللی نور توسط مرکز امور زنان و خانواده سازمان صدا و سیما تصریح کرد: درصورتی که این جشنواره درمقوله ی عفاف و حجاب ، به راهبردی استراتژیک و انجام مهندسی فرهنگی ختم شود، یقیناً موثرتر و سودمندتر خواهد بود.
نخستین جشنواره تولیدات رسانه ای عفاف و حجاب (نور) از 7 تا 9 آبان ماه به مدت سه روز در سالن همایشهای بین المللی سازمان صدا و سیما، خانه عکاسان ایران و برخی سینماهای تهران و شهرستانها برگزار میشود.
معاون پژوهشی بنیاد بینالمللی آخرین منجی گفت: در فرهنگ تمامی ادیان و تمدنهای اصیل دنیا، حجاب و پوشش به عنوان یک اصل کلی مورد توجه بوده و جزئی از هویت یک زن را تشکیل میدهد .
کد خبر 760556
نظر شما