دکتر سید محسن دستور در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با اشاره به این که مقدمات کار ساماندهی درمانگاههای دامپزشکی استان با امتیازبندی فعالیت دامپزشکان شروع شده است، اظهار داشت: تاکنون براساس تقاضاهای اشخاص از سوی اداره کل دامپزشکی استان مجوز تاسیس درمانگاه دامپزشکی صادر شد ولی با ساماندهی درمانگاههای دامپزشکی براساس امتیازات کسب شده دامپزشکان، مجوز تاسیس درمانگاه دامپزشکی صادر خواهد شد.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه ایجاد بیمارستان در بخش دامپزشکی پرهزینه است گفت: باید بیمارستان دامپزشکی در مکانی احداث شود که مراجعات دامداران درآن جا زیاد باشد.
دستور گفت: در حال حاضر در خراسان رضوی یک واحد بیمارستان عمومی و تخصصی، 42 واحد درمانگاه عمومی، پنج واحد درمانگاه اختصاصی، چهار واحد درمانگاه تخصصی، 65 مورد پروانه اشتغال به امور درمانی و 51 واحد مرکز مایهکوبی در زمینه دامپزشکی فعال میباشند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون تعرفههای بخش خصوصی دامپزشکان ابلاغ نشده است، تصریح کرد: تنها تعرفه خدمات بخش دولتی که در قالب ماده 88 با بخش خصوصی دامپزشکی بسته میشود، در اوایل سال جاری ابلاغ شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با بیان اینکه از 13 واحد کشتارگاه صنعتی طیور استان دو واحد آن پروانه ندارند و این دو واحد نیز مشکلی از نظر دامپزشکی ندارند، گفت: مطالعات احداث کشتارگاه صنعتی چناران و شاندیز به پایان رسیده است، اما به دلیل مشکلات به وجود آمده بین شهرداری در بخش خصوصی عملیات اجرایی این دو کشتارگاه آغاز نشده است.
وی در پایان با اشاره به نقش رسانهها در معرفی حرفه دامپزشکی به مردم اظهار داشت: باید اطلاعات بیشتری را در خصوص این حرفه به مردم ارائه دهیم.
نظر شما