علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص بند شهریه در مصوبه مجلس شورای اسلامی افزود: به دلیل اینکه این قانون بار مالی برای دولت ایجاد نکند و با اصل 75 قانون اساسی مغایرت نداشته باشد، بندی مبنی بر اخذ شهریه در این مصوبه گنجانده شده تا بار مالی حضور هزار تا هزار و 500 دانشجو برای دانشگاه ها مشکلی ایجاد نکند.
وی اضافه کرد: دانشجویانی که در مرحله تکمیل ظرفیت 10 درصدی بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی پذیرفته می شوند کماکان دانشجویان روزانه دانشگاهها محسوب می شوند و هیچ نگرانی و شائبه ای مبنی بر پرداخت شهریه نداشته باشند. بند پرداخت شهریه به منظور از دست نرفتن زمان در این مصوبه گنجانده شده و دولت نیز موافقت خود را با این موضوع اعلام کرده است.
عباسپور خاطرنشان کرد: این بودجه با جابجایی اعتبارات برای نیمسال اول تحصیلی برای دانشگاهها امکانپذیر است زیرا مجلس هم سعی می کند که کمبود بودجه دانشگاه ها ناشی از افزایش ظرفیت تامین شود.
وی افزود: بودجه 6 تا 9 میلیارد تومانی می تواند چند هزار داوطلب را روانه دانشگاه کرد و این موضوع یکی از مصادیق توجه به نخبگان است زیرا به کمک این مصوبه تعداد زیادی از رتبه های برتر امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های خوب کشور را پیدا می کنند و حمایت لازم برای ادامه تحصیل این افراد صورت می گیرد.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: تکمیل ظرفیت اولیه که از سوی وزارت علوم و سازمان سنجش اعلام شد به صورت 10 درصد افزایش ظرفیت برای رشته های محدود و دانشگاههای تهران بوده و جابجایی به سایر دانشگاهها صورت نمی گرفت اما 10 درصد افزایش ظرفیت پذیرش که در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
وی با ابراز تشکر از سازمان سنجش آموزش کشور برای به تعویق انداختن اعلام تکمیل ظرفیت کنکور 87 خاطرنشان کرد: امیدواریم شورای نگهبان نیز این مصوبه مجلس را تصویب کند تا وزارت علوم و سازمان سنجش بتوانند با برنامه ریزی به موقع امکان تحصیل داوطلبان کنکور که از این امکان قانونی برای ورود به دانشگاه استفاده می کنند، را فراهم کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزارت علوم باید به سرعت وارد عمل شده و با همکاری دانشگاهها ظرفیتهای پذیرش را اعلام کرده و فرصت انتخاب مجدد به داوطلبان دهند.
نظر شما