به گزارش خبرگزاري مهر، در اين ديدار، آيت الله ناصري پيرامون نقش روحانيون مستقر، مسائل فرهنگي جوانان و حوزه علميه و معضلات فرهنگي - ديني به ايراد سخن پرداخت.
وي با اشاره به فرهنگ دين مداري در جوانان گفت : با تاسيس دبيرستانهاي معارف و حوزه هاي علميه در اين شهر، اكنون جوانان با اشتياق و آگاهي از مباني ديني، به تحولي عظيم رسيده و با تحصيل در اين رشته ها، زمينه رشد ديني را فراهم نموده اند.
امام جمعه شهر كرد تصريح كرد: از اين گروه حدود هزار نفر فارغ التحصيل شده اند كه هم اكنون در پستهاي مختلف مشغول به فعاليتند.
وي افزود: ساخت مصلي بزرگ شهر با مجموعه هاي فرهنگي وهنري از ديگر اقدامات مهم در اين شهر بوده است.
آيت الله ناصري اضافه كرد : از جمله طرحهاي نوين در اين حوزه، حضور روحانيون در مناطق عشايرنشين است ، اين گروه با حضور و سكونت در بين عشاير به شرح مسائل ديني و بسط و گسترش اين فرهنگ در ميان آنها مي پردازد كه با استقبال كم نظير و قابل توجه عشاير نيز مواجه شده است.
ايشان با اشاره به تعدد روستاها در اين منطقه گفت : با توجه به نياز اين روستاها كه بعضا داراي وسعت زيادي هستند، نياز به عنايت ويژه از طريق اعزام روحانيون مستقر و طرح هجرت با گستردگي بيشتر به شدت محسوس مي باشد.
در ادامه حجت الاسلام دكتر خاموشي ضمن اعلام آمادگي سازمان تبليغات اسلامي براي كمك به طرحهاي ديني و فرهنگي در شهر كرد تصريح كرد: سازمان تبليغات اسلامي ضمن احياي روشهاي تبليغات سنتي و گسترش اين بخش از تبليغات از جمله افزايش بودجه قرآني و توسعه و تجهيز كتابخانه ها با حداقل سه هزار جلد كتاب تلاش دارد تا با استفاده از رهنمودهاي مقام معظم رهبري در زمينه جنبش نرم افزاري و سهم خواهي در فضاي اطلاع رساني جهاني، با حذف نظام سخت افزاري به فعاليت هاي برنامه اي بپردازد.
وي افزود: چنانچه استانداري شهركرد برخي موارد بودجه اي را عهده دار شود، اين سازمان توانايي پوشش اينترانت را از طريق موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان در سطح شهر دارد.
دكتر خاموشي در ادامه در جمع ائمه جمعه و جماعات و روحانيون مستقر حاضر در سازمان تبليغات اسلامي به ايراد سخنراني پرداخت.
وي با اشاره به استفاده بهينه از وقت و زمان گفت : با اين فكر، تاسيس مدارس معارف براي كاهش سن كساني كه به عرصه دانش افزايي ديني مي پردازند شكل گرفت كه اكنون با اتمام دوره ها و فراغت تحصيلي دانش پژوهان و ورود آنان درسمت هاي مختلف در اجتماع، شاهد ظهور و بروز نقاط قوت و مثبت آن هستيم.
وي افزود: اسلام در طول تاريخ وابسته به آحادي است كه دستور مستقيم امام معصوم عليه السلام را دريافته اند و قطعا كساني كه به انديشه ديني حمله مي كنند با مطالعه و پركار هستند و اگر در پي جواب مناسب هستيم، با تلاش اندك نتيجه اي نخواهيم گرفت.
حجت الاسلام خاموشي به اهميت نظم تبليغي در شبكه تبليغ اشاره كرد و گفت : دور كردن شبكه تبليغي از سطحي نگري، با دقت و تعميق بخشي و تراكم در مطالعات حوزه اي و ميداني ميسور است.
وي گفت: در اين راستا مساجد نيز بايد داراي نظم مناسكي باشند و همواره علاوه بر گشوده بودن درهاي آن ، توانايي پاسخگويي به انواع سوالات شريعه را داشته باشند ، همچنين كليه جلسات ، هيات مذهبي، مدارس و دانشگاهها نيز مي بايد ، علاوه بر استمرار، استقامت و تحرك كافي، داراي نظم به معني كامل باشند.
در پايان اين ديدار، حجت الاسلام و المسلمين خاموشي با ارائه گزارشي از فعاليتهاي سازمان تبليغات اسلامي به پرسشهاي روحانيون درخصوص برنامه هاي فرهنگي و ديني سازمان و همچنين حوزه هنري پاسخ گفت.
رييس سازمان تبليغات اسلامي در ادامه سفر به استان شهركرد، در جمع دانش آموزان دختر و پسر مدرسه علوم و معارف اسلامي شهيد مطهري، حضور يافت و ضمن بازديد از فعاليتهاي دانش آموزان و نحوه آموزش آنان به ايراد سخنراني پرداخت.
وي همچنين از سايت اينترنتي تبيان و حوزه هنري ديدار كرد و رهنمود لازم در خصوص فعاليت هاي اين موسسات را متذكر شد.
حجت الاسلام دكتر خاموشي همچنين در اين سفر با استانداري چهارمحال و بختياري نيز ديدار و در زمينه مختلف بحث و گفتگو كرد.
نظر شما