۲۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۸:۱۰

رئیس سابق سازمان راهداری در غیاب وزیر راه تودیع شد

رئیس سابق سازمان راهداری در غیاب وزیر راه تودیع شد

مراسم معارفه شهریار افندی زاده رئیس جدید سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای و تودیع محمد بخارایی رئیس سابق این سازمان در غیاب وزیر راه و ترابری و با حضور قائم مقام این وزارتخانه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سید مهدی هاشمی قائم مقام وزیر راه و ترابری در این مراسم ضمن قدردانی از عملکرد بخارایی رئیس سابق این سازمان، این مجموعه را یکی از کلیدی ترین سازمانهای زیرمجموعه وزارت راه برشمرد و گفت: این سازمان با توجه به ارتباطی که با مردم و بدنه جامعه دارد می تواند سهم بسزایی در خدمات رسانی به مردم اشته باشد. کما این که تاکنون نیز نقش موثری در اعتلا و تحقق اهداف دولت نهم در خصوص خدمات رسانی، مهرورزی، عدالت و رشد و تعالی همه جانبه داشته است.

هاشمی خدمات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای را در افزایش رفاه جامعه بسیار مهم توصیف کرد و افزود: سرعت عمل، منطقی کردن رویدادها و ایمنی از جمله موضوعات مهمی است که باید در این سازمان مورد توجه خاص قرار گیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای موجود با انجام اقدامات پیشگیرانه و کنترلی نرخ رشد تصادفات تا حدودی کنترل شده است که با تداوم و بهینه سازی اقدامات می توان روند کاهش تصادفات را حفظ کرد، ضمن این که اقدامات باید کاملا سنجیده و به دور از خطا و اشتباه باشد و از رئیس جدید سازمان نیز انتظار می رود این اقدامات با روند مناسبات و با هزینه منطقی تری اجرا کند.

جنبش نرم افزاری و تولید علم 

رئیس جدید سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای  نیز در این مراسم در خصوص برنامه های آینده سازمان گفت: در راستای برنامه پنج ساله توسعه کشور ، برنامه پنج ساله ای در سازمان باید تدوین شود که همسو با نتایج برنامه پنج ساله چهارم و برنامه پنجم باشد و با توجه به دیدگاه مقام عالی وزارت راه و ترابری در خصوص ضرورت طولانی شاخص های سالیانه، این شاخصها باید به صورت کمی و کیفی دقیق باشد و تمام مجریان بر اساس برنامه حرکت کنند.

رئیس جدید سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای  ، ایمنی را از جمله دغدغه ها و برنامه های اولویت دار این سازمان عنوان کرد و گفت: توجه به جاده ها، حذف نقاط پرحادثه، شناسایی گلوگاهها، پیگیری تصمیمات کمیسیون ایمنی و انتقال دبیرخانه آن به سازمان، تعامل با سایر سازمانها و نهادها به صورت دو طرفه از جمله برنامه های ما در سازمان است.

وی افزود: در بحث حمل و نقل کالا و مسافر موضوع نظارت و مدیریت بر فرایند خدمات رسانی  به مردم مطرح است و باید نظارت ها در این زمینه افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: مونیتورینگ جاده ای و نصب دوربین در گردنه ها یک اقدام خوب است اما باید این بخش تقویت شود و مراکز تصویری از وضعیت راهها با کمک سیستمهای رایانه ای تقویت شوند.

معاون وزیر راه و ترابری در خصوص اصل 44 قانون اساسی گفت: موضوع خصوصی سازی بر اساس اصل 44 قانون اساسی به معنی استفاده از سرمایه های مردم برای انجام پروژه ها و اداره مراکز خدماتی و عمرانی است اما مدیریت اصلی این پروژه ها و مراکز همواره باید در اختیار نهادهای دولتی باشد و به هیچ وجه نباید نظارت و کنترل این مراکز از اختیار نهادهای دولتی خارج شود.

وی اهمیت آموزش در بهره وری نیروی انسانی و اجرای بهتر برنامه های سازمانی را یادآور شد و اظهار داشت: آموزش می تواند توانمندی را افزایش دهد ، در واقع آموزش کارکنان در درون سازمان و نیروهای دست اندرکار خارج از سازمان برای ارائه خدمات بهتر به مردم و مشتریان می تواند نوعی سرمایه گذاری باشد و آینده بهتری را رقم بزند.

افندی زاده خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی موثر و کارآمد یکی از عوامل مهم موفقیت افراد با نهادها در هر کشوری است و اعتقاد داریم بدون اطلاع رسانی موثر و مفید نمی توانیم اقدامات و فعالیت های خود را به جامعه منتقل کنیم چرا که بسیاری از کارها در این سازمان به انجام رسیده اما به دلیل اطلاع رسانی ناکافی در جامعه پنهان مانده است؛ بنابراین قصد داریم اطلاع رسانی موثر و کارآمد را در سازمان دنبال کنیمم

همچنین محمد بخارایی رئیس سابق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در این مراسم با تشریح عملکرد سازمان در دوران تصدی حود اظهار داشت: این سازمان دارای برنامه کوتاه مدت، بلند مدت و رویکردهای تعریف شده ای است که هر ساله برای تحقق آن تلاش می شود، ما نیز در این سال ها شاهد به بار نشستن تلاش مجموعه برای کاهش تلفات و تصادفات رانندگی بودیم. همچنین در سال اخیر پروژه ها و برخی سرمایه ها در قالب اصل 44 قانون اساسی واگذار شده است.

وی حذف نقاط پرحادثه در قالب طرح های زودبازده را از دیگر برنامه های سازمان ذکر کرد و گفت: تاکنون 546 پروژه زودبازده به پایان رسیده و در سال جاری نیز یک هزار پروژه در قالب طرح های زودبازده در دست اجراست که احداث تعدادی از مجتمع های خدماتی و رفاهی توسط بخش خصوصی از محل این اعتبارات صورت گرفته است.

بخارایی بهره برداری از پنج پایانه مرزی در سال جاری، بهره گیری از سیستم های هوشمند ، نصب سیستمهای کنترل سرعت، سیستم کارت هوشمند، تابلوهای WMS را از دیگر رویکردهای سازمان عنوان کرد  و گفت: آموزش کاربران حرفه ای بیش از 50 هزار نفر از رانندگان و متصدیان شرکت های حمل و نقل از اقدامات برجسته ای است که در زمینه ارتقای ایمنی بخش حمل و نقل انجام شده است و در سال جاری نیز آموزش یکصد هزار نفر از شاغلان بخش در برنامه سازمان در دستور کار قرار دارد.

وی راه اندازی برنامه رادیویی صدای راهبران در مرکز و استانها را از دیگر اقدامات سازمان عنوان کرد و گفت: برای اطلاع رسانی مناسب تر در سال جاری نیز برخی از استانها طبق برنامه، صاحب برنامه سیمای راهبران می شوند.

بخارایی در ادامه اظهار داشت: موضوع گارد ترابری یکی از برنامه هایی است که امید می رود با ایجاد آن به عنوان وضعیت ترابری راهها را بیش از پیش کنترل کرد.

وی با اشاره به تجهیز سه گردنه مهم کشور به سیستم مداربسته و مونیتورینگ این نقاط خاطرنشان کرد: با اطلاعات مطلوبی که از این دوربین ها اخذ می شود ، مدیریت را در اجرای بهتر برنامه یاری می دهد.

وی ضمن آرزوی توفیق برای ریاست جدید و مجموعه سازمان در جهت خدمات رسانی و جلب رضایت مردم ، ابراز امیدواری کرد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شاهد تحولات مناسب تر و توسعه یافته تری در سال های آینده باشد و این روند روبه رشد همواره استمرار داشته باشد.

کد خبر 763198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha