به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدجواد محمدی زاده صبح امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان افزود: عملکرد استان در حوزه بنگاه های زودبازده با پرداخت 16 هزار و 430 میلیارد ریال و ایجاد یا تثبیت 210 هزار شغل، بسیار خوب و ممتاز است اما باید از انحرافات ناچیز در مصرف این منابع جلوگیری کنیم.
محمدی زاده ادامه داد: با رویکرد جدید بانک مرکزی بسیاری از مشکلات پرداخت تسهیلات بنگاه های زودبازده اقتصادی حل خواهد شد و از تمامی رسانه ها می خواهیم نسبت به انتشار نتایج بررسی های مربوط به انحراف استفاده از این منابع در استان اقدام کنند تا این موضوع برای همگان روشن شود.
وی طرح بنگاه های زودبازده اقتصادی را یکی از برجسته ترین موفقیت های کارنامه دولت نهم معرفی کرد و گفت: برای اولین بار در تاریخ ایران منابع به سمت حمایت از تولید داخلی، ایجاد اشتغال، تقویت کارآفرینی و استقلال با توجه به استعدادهای منطقه ای هدایت شد.
استاندار خراسان رضوی به معرفی 62 هزار طرح زودبازده اقتصادی با اشتغال 450 هزار شغل به بانک ها در استان اشاره کرد و افزود: در برنامه سوم و چهارم ایجاد 650 هزار شغل در سال برای سراسر کشور تدوین شده بود در حالیکه دولت نهم با اجرای سیاست های خود در سال گذشته یک میلیون و 200 هزار شغل ایجاد کرد.
محمدی زاده اظهار داشت: تا پایان سال گذشته 27 هزار و 920 میلیارد ریال منابع مالی برای راه اندازی بنگاه های زودبازه و تقویت بنگاه های موجود اختصاص یافت که با تلاش دستگاه های اجرایی طرح هایی با ارزش تقریبی بیش از دو برابر این مبلغ تهیه شد که نشان از توان بالای مدیریتی استان دارد.
وی افزود: 46 هزار طرح به ارزش 22 هزار و 950 میلیارد ریال در بانک ها مصوب و برای 41 هزار طرح به ارزش 19 هزار و 740 میلیارد ریال قرارداد منعقد شده است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به 16 هزار و 430 میلیارد ریال پرداخت برای ایجاد بنگاه های زودبازده اقتصادی، این رقم را 16 درصد بالاتر از متوسط کشوری عنوان و عملکرد مجموعه استان در حوزه بنگاه های زودبازه را بسیار خوب ارزیابی کرد.
محمدی زاده ادامه داد: به تازگی 35 هزار و 800 میلیارد ریال برای طرح های زودبازه اقتصادی به خراسان رضوی ابلاغ شده که از این مبلغ پنج درصد به سازمان های حمایتی از جمله کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران اختصاص خواهد یافت.
وی طرح های نیمه تمام و هدایت منابع به سمت واحدهای اقتصادی دارای نیروی کار ماهر را از دیگر اولویت های توزیع اعتبار تکمیلی مربوط به بنگاه های زودبازه اعلام کرد و گفت: شهرستان های محروم و توجه به سرمایه گذاران در این مناطق نیز باید مد نظر قرار گیرد.
نظر شما