وی ادامه داد: تاکنون این وعده محقق نشده است و حتی یک نفر از آن دو هزار نابینا هم مشغول به کار نشده اند.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان با بیان اینکه بند "واو" ماده 7 قانون جامع حمایت از معلولان مبنی بر واگذاری 60 درصد از اپراتوری سازمانها به نابینایان معطل مانده است، اظهار داشت: متاسفانه بازگشایی 100 کتابخانه الکترونیکی نابینایان که توسط مسئولان وعده داده شده بود نیز محقق نشده و وجود خارجی نیافته است.
وی ادامه داد: سوالی که در این میان مطرح می شود این است که هزینه های مربوط به این کتابخانه کجاست و چه کسی مسئول وعده های تحقق نیافته مسئولان به معلولان است.
محمود نژاد به نشست فراکسیون دفاع از حقوق معلولان که روز گذشته با حضور وزیر رفاه، رئیس سازمان بهزیستی، رئیس شورای شهر و جمع کثیری از نمایندگان مجلس به مناسبت این روز تشکیل شد، اشاره کرد و گفت: در این نشست توافق ضمنی بر تصویب کنوانسیون حقوق معلولان تا 12 آذرماه به دست آمده است.
وی با انتقاد از اینکه قانون جامع حمایت از معلولان توسط قوانین دیگر کشور نقض شده است، به مواد 52 و 53 قانون مالیات بر ارزش افزوده استناد کرد و افزود: تبصره 3 ماده 9 قانون حمایت از معلولان مبنی بر معاف شدن معلولان از آماده سازی زمین، صدور پروانه و عوارض توسط قانون مالیات بر ارزش افزوده نقض شده است.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان با بیان اینکه نمایندگان در کسب مطالبات معلولان طلبکارانه سخن می گویند، گفت: این موضوع زمینه مناسبی برای کسب حقوق معلولان در مجلس هشتم است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: سازمانهای مردم نهاد معلولان باید با استفاده از این موقعیت در تعامل با مجلس پویاتر عمل کنند.
نظر شما