مهندس مهدی شبانکاره مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: وقتی تولید کنندگان درصدد افزایش راندمان تولید هستند با مشکلات فرآیندی زیادی مواجه می شوند.
وی تولید محصولات ناصاف، پوسته پوسته شدن تولیدات و کدر شدن محصولات را از مشکلات فرآیندی ذکر کرد و افزود: علاوه بر اینها با بالا رفتن راندمان فشار زیادی به دستگاه وارد می شود که در نتیجه آن میزان برق مصرفی نیز افزایش می یابد.
شبانکاره با بیان اینکه به دلیل بروز این مشکلات تولید کنندگان قادر به افزایش راندمان و تولید نمی شوند، اضافه کرد: با توجه به این مشکلات توانستیم کمک فرآیند نانو پلیمری تولید کنیم که قادر است علاوه بر اینکه راندمان تولید را بالا ببرد کیفیت لازم را برای محصولات فراهم کند.
وی همچنین تاکید کرد: با استفاده از این محصول در حد ppm یعنی در حد نیم تا یک درصد در تولید محصول نهایی می توان 15 تا 20 درصد راندمان تولید را افزایش و بین 10 تا 15 درصد از فشار و آمپراژ دستگاهها کاهش داد.
به گفته مدیرعامل شرکت بسپار نانو، این محصول همچنین موجب کاهش میزان برق مصرفی و بهبود شفافیت و صافی محصولات می شود.
مجری طرح به کاربردهای این محصول اشاره کرد و اظهار داشت: این ماده در تولید پلاستیک، لوله و اتصالات کاربرد دارد و ما از این محصول در تولید فیلمهای بسته بندی پلی پیلن و پلی اتیلن استفاده کردیم.
نظر شما