به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی یازرلو عصر امروز در ششمین گردهمایی کشوری هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش افزود: در دستگاه آموزشی کشور قریب به 100 هزار دانش آموز در معرض خطر فرهنگیانی که مرتکب تخلف شده اند قرار داشته و فرهنگیان فرهیخته نباید اجازه ارتکاب جرم را به خود بدهند.
یازرلو حساسیت نقش فرهنگیان را در تربیت نسلهای آینده دانست و خاطرنشان کرد: شش مورد از جرائم 38 گانه 84 درصد آمار تخلفات را به خود اختصاص داده که معلول فقدان آگاهی یا در تنگنا قرارگرفتن فرهنگیان و عدم پشتیبانی مسئولین است.
وی در خصوص پیگیری مواد مخدر اشاره کرد: چهار سال پیش معاون پژوهشی تربیت معلم به سفارش نیروی انتظامی پژوهشی در بحث مواد مخدر و حمل آن انجام داد.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانها در وزارت آموزش و پرورش تخلفات را در سازمان آموزش و پرورش کمتر از دستگاههای دیگر اعلام کرده و افزود: وزارت آموزش و پرورش به دلیل مراقبتهای به عمل آمده در گزینش نیروی انسانی از سازمانهای پاک قلمداد شده و ظرفیتهای مطلوبی به واسطه نیروی شاغل متعهد به هدفها و متخصص در انجام وظیفه دارد.
وی اظهار داشت: تعیین راهبرد اعطای آگاهی و تقویت فضای معتقدانه و دینی از طریق آموزش به مدیران و مسئولان قابل اجرا خواهد بود.
وی به ارزش افزوده کارکرد پیشگیری در مقابل مجازات تاکید کرده و گفت: باید پیش از آنکه جرمی صورت گیرد تبعات پیامدهای آن را مورد ارزیابی قرار داد و دفتر هماهنگی و کارشناسان بایستی زمینه و فضاهای ایجاد شده به دنبال تخلفات را پیش از رخداد آنها مورد ارزیابی قرار دهند.
این مسئول نقش اعضای هیئت های رسیدگی به تخلفات را حساس دانست و اذعان داشت: در بررسیها و تحقیقات انجام شده پیچیده ترین رشته تحصیلی رشته قضاوت معرفی شده زیرا قضاوت که در این هیئت ها به عهده اعضا است قاضی بایستی ظرفیت ذهنی خاصی داشته که زمان مطالعه پرونده متاثر نشده و محتوا را به طور دقیق پردازش کرده و سپس قضاوت کند و اعضای هیئت ها بایستی هر لحظه به استیضاح خود رجوع کندد.
وی خاطرنشان کرد: در بررسی آسیبهای اجتماعی دارا بودن اندیشه های دینی خود را همواره در محضر خدا دیدن مجهولیت فرد را در انجام وظایف از بین می برد و میزان جرایم را کاهش می دهد.
نظر شما