به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین ساجدی نیا امروز با حضور در مرکز نظارت همگانی ناجا ( 197 ) گفت: روزانه بیش از 700 مورد تصادف خسارتی در تهران اتفاق می افتد که ماموران راهنمایی و رانندگی از طریق اعلام 110 برای رسیدگی به این تصادفها در محل حاضر می شوند در حالیکه کارشناسان بیمه باید به این موضوع رسیدگی کنند.
وی ادامه داد: درصورت رسیدگی کارشناسان بیمه به تصادفات خسارتی روزانه 700 مامور راهنمایی و رانندگی می توانند در جهت روان سازی ترافیک خدمات ارائه دهند.
ساجدی نیا گفت: در حال حاضر در شهر تهران از زمان تماس مردم با 110 تا رسیدن پلیس بر سر محل وقوع جرم از یک دقیقه الی 45 دقیقه زمان نیاز است که میانگین آن برای موضوعات انتظامی 20 دقیقه و برای موضوعات راهنمایی و رانندگی 15 دقیقه است.
معاون عملیات ناجا گفت: این معاونت تمام تلاش خود را در جهت کاهش مدت زمان حضور پلیس در محل جرم به کار بسته است و اقدام به راه اندازی 100 واحد گشتی کنترلی پلیس 110 در سراسر کشور کرده است که این واحدها روزانه 600 مورد حضور پلیس در محل وقوع جرم را کنترل می کنند.
وی از راه اندازی سیستم GIS در کلانشهرهای کشور خبر داد و گفت: با راه اندازی این سیستم تمام گشتی های پلیس توسط یک سیستم هوشمند کنترل می شود.
ساجدی نیا از افزایش 8 درصدی تماس مردم با 110 خبر داد و گفت: اولویت اول ما در پلیس 110 ارتباط گیری بهتر با مردم و استفاده از گزارشات مردمی برای شناسایی نقاط آلوده و افراد شرور است.
معاون عملیات ناجا همچنین از آموزش اپراتورهای مراکز 110 در سراسر کشور خبر داد و گفت: این اقدام باعث خدمات دهی بهتر پلیس 110 در سراسر می شود.
نظر شما