حمیدرضا انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: اکنون حدود پنج میلیون بز کرکی در کشور نگهداری می شود که سالانه 40 درصد از کرک آنها بطور طبیعی در اوایل فصل بهار شروع به ریزش می کند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر کرک دارای ارزش بالایی است که بیشتر کشورهای اروپایی برای تهیه لباسهای لوکس و زینتی از آن استفاده می کنند و یکی از کالاهای صادراتی کشورمان به شمار می رود و اکنون هر کیلوگرم کرک بسته به نوع نازکی، ظرافت و مرغوبیت بین 50 تا 150 دلار به فروش می رسد.
انصاری خاطرنشان کرد: اجرای این طرح جلوگیری از هدررفت کرک در بزهای کرکی دو سال به طول انجامید و تلاش شد به دو سوال اصلی در این خصوص مبنی براینکه کرک این بزها در چه زمانی و چند درصد دچار ریزش می شود، پاسخ داده شود.
وی که خود از مجریان این طرح است یادآور شد: طی این مدت بارها از پوست اسن بزها نمونه برداری شد و پیازمو یا کرک آنها با رنگ آمیزی و عمل آوری در آزمایشگاه مورد آزمایش قرار گرفت.
انصاری عنوان کرد: بر این اساس پرورش دهندگان بزهای کرکی که بیشتر در استان کرمان هستند باید از نیمه اشفندماه هر پانزده روز یک بار بزها را شانه کرده و کرک آنها را جمع آوری نمایند.
نظر شما