به گزارش خبرگزاری مهر ، در این جلسه موضوعات پروژه های پیشنهادی دور دوم سفر ریاست محترم جمهوری و ساماندهی روستاهای هدف گردشگری استان تهران مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
دتر محمد بهرام زاده رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان تهران و دبیرکارگروه در این جلسه با اشاره به ظرفیت بسیار بالای گردشگری استان تهران ضمن ارائه ی گزارشی از وضعیت هتل ها، تخت ها و اماکن اقامتی در حال ساخت و ساز ، این استان را یکی از معدود استانهایی دانست که گردشگری در آن زمینه و ظرفیت بسیار بالایی در سرمایه گذاری و ایجاد مناطق نمونه ی گردشگری دارد.
وی درادامه مشکلات عمده ی این بخش را کمبود نیروی انسانی و اعتبارات سازمان میراث فرهنگی وگردشگری استان عنوان کرد و افزود: با توجه به این محدودیت ها کار قدری مشکل می شود اما با وجود فرصتهایی همچون ظرفیت سرمایه گذاری در بخش های مختلف گردشگری میتوان با هماهنگی وتعامل بین دستگاههای دولتی به آینده امیدوار بود.
دبیر کارگروه عدم هماهنگی بین دستگاهی را از مشکلات دیگر این بخش عنوان کرد و افزود: با رویکرد مثبت دولت در سرمایه گذاری و ایجاد مناطق نمونه ی گردشگری انتظار ما از همه ی دستگاهها تسریع در پاسخگویی به استعلام ها و تسهیل روند اداری است که در این صورت قطعا شاهد شکوفایی و رشد در این بخش خواهیم بود.
بهرام زاده در ادامه همچنین تشکیل کارگروه گردشگری در معاونت عمرانی استانداری را در هماهنگی و تسریع در مصوبات و ارائه ی راهکارهای عملیاتی در این زمینه موثر دانست و اظهار امیدواری کرد: با برگزاری جلسات کارگروه به طور منظم شاهد نتایج خوبی در این زمینه خواهیم بود.
یوسفعلی درون پرور معاون امور عمرانی استانداری تهران نیز با اشاره به اهمیت تهران به لحاظ موقعیت خاص سیاسی و فرهنگی و دارای بودن شرایط پایتختی جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت کامل از سرمایه گذاران در این بخش ، دستگاههای دولتی را به تعامل و هماهنگی بیشتر توصیه کرد.
گفتنی است در این جلسه با بحث و برری اعضا کارگروه ، 32 منطقه نمونه گردشگری مورد تایید و تصویب کارگروه قرار گرفت تا در دور دوم سفر ریاست محترم جمهور به تصویب نهایی برسد.
همچنین ساماندهی 5 روستای هدف گردشگری ، به نام های " خاوه" در ورامین " سنج و " برغان" در ساوجبلاغ " سنگان در کن و " جلیزجند" در فیروزکوه مورد تصویب قرار گرفت.
نظر شما