به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر، داود رنجبران ظهر چهارشنبه در پنجاه و نهمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور در دانشگاه مازندران تصریح کرد: استادان دانشگاهها تنها به طرح موضوع اکتفا نکرده و دانشجویان را با هزاران پرسش بی پاسخ و شبهات روانه جامعه نکنند.
وی با اشاره به اینکه استادانی که تنها به تبیین و بیان بحران فکری غرب فکر میکنند به شبهات فکری و دینی دانشجویان دامن میزنند، خاطرنشان کرد: متولیان دانشگاهی در کنار بیان نظرات مختلف بحثهای به یقین رسیده و اثبات شده را نیز به مخاطبان منتقل کنند.
وی افزود: اگر نظام آموزشی دچار اشکال و نقایصی باشد، نظام فرهنگی باید در صدد رفع این نقایص برآید.
رنجبران با تاکید بر اینکه دانشگاههای کشور نیاز به نظاممندی در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دارند، یادآور شد: با شکلگیری خود به خودی نظام آموزشی در کشور، نظام پژوهشی به سرعت راه رشد و ترقی را پیموده و به افتخار نظام اسلامی ایران در دنیا مبدل شده است.
وی با اعلام اینکه در دانشگاههای کشور نظام فرهنگی و تربیتی به درستی تبیین و وظایف آن تعریف نشده است، اظهار داشت: معاونتهای فرهنگی دانشگاهها باید امور مربوط به این حوزه را از جایی آغاز و به مقصد خاتمه دهند و از رفتارها و عملکردهای پراکنده دوری کنند.
رنجبران گفت: دانشگاههای کشور از لحاظ آموزشی و پژوهشی نیاز به رتبه بندی نسبی دارند و این مجموعهها باید خود را در یک تحول عظیم قلمداد کنند.
وی با اعلام اینکه مجموعههای فرهنگی دانشگاهها باید یقینهای دین را برای دانشجویان تبیین کنند، تاکید کرد: دانشگاهها با علم و آگاهی، تواضع و اخلاص نیازهای مخاطبان را برآورده سازند.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای کشور گفت: تمام مباحث و جلسات نقد و بررسی در دانشگاهها باید بدون رسیدن به عداوت و جدایی افکار و اندیشههای یکپارچه دانشگاهی در کشور انجام شود.
نظر شما