۶ آبان ۱۳۸۷، ۹:۱۳

مدیرکل بهزیستی گیلان:

مقابله با آسیبهای اجتماعی نیازمند تدوین سند علمی است

مقابله با آسیبهای اجتماعی نیازمند تدوین سند علمی است

رشت - خبرگزاری مهر: کیانوش کوچکی نژاد گفت: مقابله با آسیبهای اجتماعی نیاز به بررسی و تدوین سند علمی دارد.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، افزود: کاهش موازی کاری و حرکت هدفمند در مقابله با آسیبهای اجتماعی ضروری است.

وی، توجه به امور فرهنگی را در سازمان بهزیستی مهمترین مقوله دانست و گفت: هر چه توجه و دقت بیشتری در حوزه فرهنگی شود قطعا آسیبهای اجتماعی کاهش خواهد یافت.

کوچکی نژاد همچنین رسیدگی به آسیبهای اجتماعی را منحصر به سازمان بهزیستی و دفتر آسیبهای اجتماعی این سازمان ندانست و اظهار داشت: تمام دستگاههای اجتماعی و فرهنگی در این زمینه باید دست به دست هم دهند.

وی اظهار داشت: هماهنگی دستگاههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، قضایی، انتظامی و بنگاههای اقتصادی ضروری بوده و باید در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، خودکشی، کودک‌ آزاری و خشونت‌های خانوادگی تلاش کرد.

مدیرکل بهزیستی گیلان با تأکید بر اقدامات اساسی انجام شده در کنترل آسیبهای اجتماعی در استان گفت: تیم سیار خدمات اجتماعی تشکیل شد و خطوط تلفن 123 به تناسب تعداد جمعیت، گامی اساسی در کاهش آسیب‌ها برداشته است.

کوچکی نژاد گفت: در پنج ماهه نخست سال جاری 444 بار زنگ تلفن 123 اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی استان گیلان به صدا درآمده است.

مدیرکل بهزیستی استان خاطرنشان کرد: این مدت به طور میانگین در هر ماه 89 تماس با خط این اورژانس برقرار شده است.

وی با اعلام اینکه ازآغاز فعالیت رسمی خط 123در سال 86 تاکنون بطورمتوسط ماهیانه 67 مورد تماس حاصل شده است، گفت : این نشانه آگاهی مردم از کارکرد و تاثیرگذاری خط اورژانس اجتماعی در بحرانهای اجتماعی است.

کوچکی نژاد بیان داشت: بیشترین تماس های گرفته شده با این اورژانس در خصوص مشاوره و مراجعات درزمینه خودکشی، همسرآزاری، آسیبهای اجتماعی، دختران فراری و ارجاع برای ترک اعتیاد بوده است.

مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به اینکه از این میزان تماس 47 مورد مربوط به کودک آزاری بوده است، افزود: با بررسی همه جانبه تیم کارشناسی اورژانس اجتماعی برخی از تماسها مشمول مصادیق کودک آزاری نبوده بلکه بر اثر ناآگاهی مردم با مصادیق کودک آزادی و از روی ترحم و دلسوزیهای نابجا بوده است.

وی همچنین گفت: در موارد حاد تیم اورژانس اجتماعی با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی در محل حاضر و با تهیه فیلم و عکس و گزارش و ارسال آن به دادگاه مجوزههای لازم برای خروج طفل از محل زندگی را دریافت و در صورتی که مشکل به وجود آمده حاد نباشد با اخذ تعهد از خانواده ، کودک را تحت مراقبت دائم قرار می دهند.

کوچکی نژاد همچنین عنوان کرد: تا پایان سال جاری سه دستگاه ون مناسب سازی شده برای حضور به موقع در محل بحران به اورژانس اجتماعی بهزیستی گیلان تحویل می شود.

این مقام مسئول در بهزیستی گیلان یادآورشد: در خط اورژانس اجتماعی 123 هفت کارشناس از ساعت 7 تا 23 و 30 شب مشغول فعالیت هستند.

کد خبر 771167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha