فریدون مردانی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: ریشه های این معضل را باید در عرصه فرهنگی کشور و بودجه ناچیز این حوزه جستجو کرد زیرا بروز این پدیده زنگ خطری برای همه متولیان و دست اندرکاران حوزه کودک و نوجوان کشور است.
وی خاطرنشان کرد: تنها راه رسیدن به مقصود مستلزم تغییر نگاه مسئولان کشور به حوزه کودک و نوجوان است و این حوزه نیازمند به یک بازنگری جدی در همه جوانب آن است.
به گفته مردانی، مسئولان ارشد کشوری و استانی باید بدون واهمه در حوزه کودک و نوجوان هزینه و سرمایه گذاری کنند و دست همکاری متولیان و دلسوزان امر پرورش کودک و نوجوان را به گرمی بفشارند.
مدیر کانون پرورش فکری کودک و نوجوان گلستان بیان داشت: در بیشتر دستگاههای اجرایی در کنار مدیران کل، استاندار و فرماندار یک مشاور امور بانوان قرار دارد و باید یک مشاور امور کودک نیز قرار گیرد.
وی بزرگترین معضل در عرصه کودک و نوجوان را نبود برنامه ریزی جامع و کارشناسانه دانست و گفت: نوجوانان 17 ساله پس از خروج از فضای کانون دیگر هیچ محیط آماده ای برای ادامه آنچه در طول این سالها آموخته اند، ندارند.
وی یادآور شد: این امر موجب شده تا برخی اینچنین تصور کنند که همه آنچه از ثروت کشور صرف پرورش فکر کودکان و نوجوانان این آب و خاک می شود، هدر دادن منابع و ذخایر مملکت است در حالیکه این برنامه ها باید به صورت مرتبت با یکدیگر متناسب با سن افراد در نظر گرفته و اجرایی شود.
350 هزار کودک و نوجوان گلستان زیر پوشش 13مرکز ثابت و دو مرکز سیار پرورش فکری قرار دارند.
نظر شما