به گزارش خبرنگار مهر، علی ذوعلم در حاشیه مراسم رونمایی از 20 عنوان کتاب انتشارات مدرسه در جمع خبرنگاران به رویکرد چند تألیفی در تولید کتابهای درسی اشاره کرد و افزود: با مشارکت 3 استان فارس، مازندران و کرمان طرح چند تألیفی کتب درسی در حال اجرا است.
وی ادامه داد: طرح چند تألیفی برای نخستین بار در استانها اجرا میشود و این حرکت نقطه آغازی است که اگر استمرار پیدا کند در توسعه مشارکت علمی و تخصصی صاحبنظران میتواند بسیار موثر باشد.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و تألیف کتب درسی وزارت آموزش و پرورش درباره هزینه تألیف کتب درسی در استانها اظهار داشت: برای ادامه و استمرار تألیف 3 کتاب درسی یاد شده حداقل 100 میلیون تومان نیاز داریم که اعتبار هر استان بین 30 تا 35 میلیون تومان می شود تا فعالیتهای پژوهشی، تألیف و اعتباربخشی کتاب درسی را دنبال کند.
ذوعلم در ادامه از کاهش تعداد کتب درسی دانش آموزان طی سالهای آینده خبر داد و گفت: کتب درسی کلاس اولیها در سال تحصیلی آینده متناسب با روش ارزشیابی توصیفی بازنگری و اصلاح میشود.
وی با بیان اینکه اصلاح و بازنگری کتب درسی ابتدایی آغاز شده است، افزود: امسال باید بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش اصلاح و بازنگری کتابهای دوره ابتدایی را بر اساس روش ارزشیابی توصیفی انجام دهیم.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و تألیف کتب درسی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: طراحی اولیه اصلاح و بازنگری صورت گرفته و اجرای آن در یک دوره زمانی بین 4 تا 6 ماهه صورت می گیرد.
ذوعلم خاطرنشان کرد: باید طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش برای سال تحصیلی 89 - 1388، کتابهای پایه اول دبستان را بر اساس روش ارزشیابی توصیفی اصلاح کرده باشیم.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و تألیف کتب درسی وزارت آموزش و پرورش با اعلام اینکه کتب درسی دانش آموزان طی سالهای آینده کاهش می یابد گفت: یکی از رویکردهای اصلی ما استفاده از بسته آموزشی به جای کتب درسی است.
وی با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه برنامه درسی ملی به زودی تعیین تکلیف شود افزود: در حقیقت یکی از مباحث در برنامه درسی ملی این است که برای چه دروسی، در چه پایهای و متناسب با اهداف و رویکردها مواد آموزشی داشته باشیم
نظر شما