به گزارش خبرنگارمهر، اینکه انتخابات این دوره کمیته ملی المپیک تا چه اندازه با اصل برابری فرصتها و ایجاد فضایی آزاد برای انتخاب شایستهترینها پیش رفت و استقلال رای اعضای مجمع تا پایان حفظ شد، موضوعی است که ظرف روزهای آینده قطعا بحث روز ورزش کشور خواهد بود ولی آنچه بار دیگر در انتخابات کمیته ملی المپیک ثابت شد نقش"لابیها" و جهت گیریهای غیرمعمول در تعیین سرنوشت انتخابات بود که نمی تواند بر سلامت انتخابات صحه بگذارد.
بهرحال در پایان 5/4 ساعت جلسه دهمین انتخابات کمیته ملی المپیک محمد علی آبادی با رای 56 رای از 66 رای ماخوذه برای چهار سال آینده به ریاست کمیته ملی المپیک برگزیده شد تا پس از هاشمی طبا به عنوان دومین نفر بطور همزمان هدایت سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک را عهده دار شود .
علی آبادی رئیس جدید کمیته ملی المپیک در مراسم انتخابات دیروز
مطابق پیش بینیها بهرام افشارزاده که چهارسال پیش با اشاره سازمان از این پست کنار گذاشته شد ، این بار با 50 رای از 65 رای مجمع با قاطعیت بر مسند دبیرکلی کمیته ملی المپیک نشست تا از تجربه 3 دوره حضور در این مسئولیت در رساندن ایران به سکوی چهارمی بازیهای آسیایی گوانگجو و احیای اعتبار از دست رفته ایران در المپیک لندن استفاده کند.
مهدی قدمی و محمود خسروی وفا نیز به ترتیب با 44 و 41 رای در مسئولیتهای نایب رئیسی اول و دوم کمیته المپیک ابقا شدند تا این دو در غیاب علی آبادی، بخشی از مسئولیت اجرایی کمیته ملی المپیک را برعهده بگیرند .
حضورخانم شهریان، مشحون، شهنازی، هاشمی، کفاشیان و ناطق نوری نیز ترکیب جدیدی در هیئت اجرایی است که تنها در میان این نفرات شهریان و مشحون در دوره گذشته کمیته ملی المپیک حضور داشتند و به نظر می رسد ترکیب جدید کاملا با سازمان هماهنگ و همسو هستند تا کمیته المپیک در تصمیمات اجرایی خود مطابق تصمیمات سازمان رفتار کند.
کرباسیان نیز که پیش از این با مهندس علی آبادی سابقه همکاری داشته در پست خزانهداری به دوره طولانی حضور نصرالله سجادی در کمیته ملی المپیک پایان داد تا این بخش نیز در تعامل کامل با سازمان بتواند اعتبارات ورزش قهرمانی را در اختیار فدراسیونها قرار دهد.
دهمین انتخابات کمیته ملی المپیک با تمام فراز و نشیبهای خود پایان یافت و آینده قضاوت خواهد کرد تا انتخاب اعضای مجمع تا که اندازه به صلاح و مصلحت ورزش کشور بوده است .
نظر شما