به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز ، عزیز جوانپور افزود : بزرگنمایی برخی از مسائل غیرواقعی نشان از موج فزاینده بی مهری ها به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است.
وی به برخی اظهارات درباره قطع مقطع رشته روزنامه نگاری این دانشگاه اشاره کرد و آن را نمونه ای از وجود بی مهری ها به دانشگاه آزاد تبریز خواند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز خاطر نشان کرد: رشته روزنامه نگاری به علت به حد نصاب نرسیدن تعداد دانشجویان متقاضی این رشته در سال تحصیلی جاری پذیرش دانشجو ندارد و برخی گفته های غیرکارشناسی مبنی بر کوتاهی مسئولان غیرقابل قبول است.
نبود امنیت شغلی علت عدم استقبال از رشته روزنامه نگاری است
جوان پور فراهم کردن زمینه اشتغال دانشجویان و فارغ التخحصیلان رشته روزنامه نگاری را مورد تاکید قرار داد و افزود: بیشترین علت تقاضای کم برای تحصیل در این رشته دانشگاهی نبود بازار کار تضمین شده و نداشتن ثبات شغلی حرفه روزنامه نگاری است.
وی در مورد اقدامات دانشگاه آزاد تبریز برای جذب اعضای هیئت علمی رشته روزنامه نگاری نیز گفت: تا کنون یک نفر به عنوان عضو هیئت علمی جذب دانشگاه آزاد تبریز شده و پرونده دو نفر دیگر برای طی مراحل گزینش به مرکز ارسال شده است.
رئیس دانشگاه آزاد تبریز اضافه کرد: به دلیل جامع بودن رتبه این دانشگاه، پذیرش اساتید با درجه کارشناسی ارشد به عنوان اعضای هیئت علمی ممکن نیست.
وی درباره تکلیف دانشجویان ثبت نام کننده رشته روزنامه نگاری دانشگاه آزاد تبریز نیز اظهار داشت : به هفت متقاضی تحصیل در این رشته اختیار داده شده است یا در رشته روابط عمومی که از گرایش های علوم ارتباطات است مشغول به تحصیل شوند و یا تحصیلات خود را از سال آینده با دانشجویان جدیدالورود پیگری کنند.
جوان پور تصریح کرد: بی میلی برای تحصیل در این دانشگاه به رشته روزنامه نگاری محدود نمی شود بلکه رشته های دیگری نظیر علوم قرآن و حدیث، ادبیات عرب، ادبیات فرانسه، کتابداری، رشته های کاردانی و رشته های دبیری نیز متقاضی زیادی ندارند.
وی عدم بکارگیری اساتید کشورهای خارجی به عنوان اعضای هیئت علمی رشته روزنامه نگاری در دانشگاه آزاد تبریز را محدودیتهای مالی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: قانون کار ، استفاده از افراد تبعه کشورهای خارجی را منوط به پرداخت هزینه هنگفتی به مراجع ذیصلاح کرده است که برای دانشگاه آزاد مقرون به صرفه نیست.
جوان پور تصریح کرد: پیش بینی شده است بلافاصله با راه اندازی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تبریز در دوره دکترای رشته روزنامه نگاری دانشجو پذیرش شود.
رئیس دانشگاه آزاد تبریز گفت: تصویب ایجاد این رشته در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تبریز به همراه چند رشته دیگر منوط به موافقت شورای گسترش وزارت علوم است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز همچنین اعلام کرد: این دانشگاه از ایجاد و راه اندازی رشته روزنامه نگاری در دانشگاه های دولتی استقبال می کند.
نظر شما