به گزارش خبرگزاری مهر در مشهد، سعید سهیلی ظهر امروز در حاشیه برگزاری چهارمین جشنواره فیلم رویش در سینما آفریقای مشهد افزود: ذائقه تماشاگر ایرانی به فیلمهای دولتی با مضامین خاص عادت کرده، به همین دلیل بخش خصوصی باید وارد عمل شود.
وی درباره رویکرد دین در سینمای ایران اظهار داشت: همواره باید مسائل مختلف را در هنر با ایهام مطرح کرد و به خصوص مسائل دینی را در لفافه منتقل کرد.
سهیلی افزود: فیلم و سینما بهتر از هر چیزی می تواند مفاهیم دینی را منتقل کند اما در این میان آنچه مهم است نحوه نمایش آن است.
وی از فیلم سینمایی محمد رسول الله به عنوان نمونه کامل یک فیلم دینی نام برد و گفت: این فیلم از نمونه های است که مردم بارها دیده اند و هر بار نیز به مفاهیم پی برده اند که شاید در هیچ کتابی نیامده باشد.
وی مستقیم گویی را باعث دور شدن فیلم از هنر دانست و اضافه کرد: چنانچه مفاهیم و آموزه های دینی به صورت مستقیم برای مخاطب نمایش داده شود فیلم نه تنها از هنر فاصله می گیرد که ماندگاری خود را نیز از دست می دهد.
سهیلی درباره چگونگی اقبال مخاطب به این سینما اظهار داشت: زمانی می شود گفت که فیلم با استقبال روبرو شده که مردم برای دیدن آن در صف بایستند و بلیت تهیه نمایند، در حالی که امروز با نمایش فیلم های دینی در تلویزیون، مردم رغبتی به دیدن این فیلمها در سینما ندارند.
وی درباره قابلیت های کاگردان فیلم دینی خاطرنشان کرد: هر کسی که بخواهد دست به هر کاری بزند، باید به آن اعتقاد داشته باشد، حال چه این کار هنری باشد چه سیاسی و چه اجتماعی.
نظر شما