به گزارش خبرنگار مهر، وی که با نظر پزشکان از بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان که در 40 کیلومتری حومه شهر برلین بستری بود و مدتی پیش به منزل شخصیش در این شهر منتقل شده بود با تغییر منزل مسکونیش بار دیگر تحت مراقبت از راه دور پزشکان معالج اش قرار گرفت.
پزشکان طوسی وند وضعیت استخوانهای پاهای وی را رضایت بخش، عفونت ریویش را در حال برطرف شدن و وضعیت وی را نیز غیر اورژانسی عنوان کرده اما گفته اند که این بیمار باید از طریق یک تلفن مسقیم همواره با پزشکان معالج اش در ارتباط باشد.
این شاهنامه پژوه کشورمان که پیش از این به سختی راه می رفت در حال حاضر قادر به راه رفتن بر روی دو پای خود است و در منزل شخصیش تحت مراقبت اعضای خانواده اش به سر می برد.
وی که خرداد ماه امسال برای مذاکره با مقامات کشورمان در سفارت ایران در آلمان، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در این کشور و نیز مسئولان شهری برلین در خصوص نحوه برگزاری "هفته فرهنگی فردوسی" در برلین راهی آلمان شده بود به دلیل این بیماری تحت درمان قرار گرفت.
محمدحسین طوسی وند از جمله شاهنامه پژوهان کشورمان است که بنیاد فردوسی را تاسیس کرده است. وی در حوزه پزشکی در شاهنامه تحقیقات مفصلی را انجام داده و نتایج این پژوهشها را به صورت مقالاتی متعدد در ایران و خارج از کشور منتشر کرده است.
طوسی وند که متخصص جراحی مغز و اعصاب و عضو سازمان خیرین پزشکان آلمان نیز هست در سال 2002 به عنوان پزشک سال آلمان نیز انتخاب شد و در یکی از سالهای اخیر نیز نامش به عنوان نامزد جایزه نوبل در این رشته (پزشکی) در کنار بسیاری از بزرگان این حرفه مطرح شد. طوسی وند در معیت سازمان عام المنفعه پزشکان آلمان تا کنون در 20 کشور دنیا بیمارستانهایی را تاسیس و تجهیز کرده است.
نظر شما