سید محمد بنی جمالی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به تلاش پژوهشگران در زمینه تولید گل و گیاه در ایران افزود: در سال 1376 تنها 10 نوع از گلهای داوودی در ایران وجود داشت که بر اساس پژوهش و تحقیقات مناسب در این زمینه این میزان در سال جاری به 850 نوع رسیده است.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود که تا دو سال آینده نیز این میزان بسیار رشد چشمگیری داشته باشد.
وی با اشاره به اشتغالزایی در تولید گل و گیاه و اینکه سرمایه گذاری در بخش تولید گل و گیاه می تواند مشکلات بیکاری جامعه را بر طرف کند، اظهار داشت: در زمینه تولید گل و گیاه سه نفر در هر واحد به صورت مستقیم و 15 نفر در هر واحد به صورت غیر مستقیم مشغول به کار می شوند.
بنی جمالی در ادامه با بیان اینکه این مرکز از سال 75 با هدف رفع موانع تولید و توسعه صادرات گیاهان زینتی آغاز به کار کرد، گفت: تا کنون اصلاح نژاد انواع گل ها از جمله داودی، لیلیوم، رز، اطلسی و گلایول با دو رگ گیری و شیوه های نوین بیوتکنولوژی توسط کارشناسان و دست اندر کاران صنعت گل و گیاه قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: گل داودی از لحاظ تنوع بالا و شکل و رنگ به عنوان یکی از مهمترین گل های شاخه بریده و گلدانی در سطح جهان مطرح است و بازارهای اروپا، چین و ژاپن خواستار واردات این گل هستند.
نظر شما