به گزارش خبرگزاري مهر، حسين مسافر آستانه مدير عامل انجمن تئاتر دفاع مقدس و مدير ارزشيابي مركز هنرهاي نمايشي در گفتگويي با بيان اين مطلب افزود: اگر ماندگاري و جاودانگي آثار ارزشمند دفاع مقدس با عجين شدن باهنر بويژه تئاتر دفاع مقدس ميسر است و بايد به تئاتر و جشنواره تئاتر دفاع مقدس به عنوان برترين و مهمترين انتقال دهنده فرهنگ غني دفاع مقدس به نسل كنوني و نسلهاي آينده توجه بيشتري شود و بهاي لازم به آن داده شود.
به گفته وي، فرهنگ روابط اجتماعي و الگوهاي اخلاقي و ارزشي كه در زمان دفاع مقدس شكل گرفته و برجسته ترين و زيباترين چشم انداز فرهنگي اجتماعي و اخلاقي است.
مديرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با تاكيد بر ضرورت بازشناسي، شناخت دوباره، كشف لحظات پنهان و ناپيدا و الگوسازي شخصيت هاي دفاع مقدس برگزاري جشنواره تئاتر را در اين زمينه يكي از بسترهاي تاثيرگذاري و جهت بخش خواند و يادآور شد: جشنواره به مثابه تجليگاهي است كه ما حصل يكسال تلاش و خلاقيت هنرمندان و نويسندگان ارائه مي شود.
وي افزود: شايد هيچ وسيله اي به اندازه هنر اعم از سينما، نقاشي، مجسمه سازي، تئاتر و شعر در تثبيت و شناسايي فرهنگ دفاع مقدس و ارزشهاي آن نقش آفرين نباشند و شايسته است كه همگي دست به دست هم دهند تا فرهنگ دفاع مقدس شكل متعالي پيدا كند و تداوم يابد.
مدير ارزشيابي مركز هنرهاي نمايشي، به رغم محدوديت امكانات و كمبودها اعتبارات لازم و فقدان منابع تحقيقاتي وسيع براين باور است كه آينده تئاتر دفاع مقدس روشن و روند بالندگي كه شاهد آن هستيم اميدوار كننده است.
وي خاطر نشان ساخت: تشكيل دبير خانه دائمي و برنامه ريزي امسال براي اجراي پربار و موثر جشنواره، همراهي متخصصان و كارشناسان در مقياسي فراگيرتر و حضور پيشكسوتان و شور و هيجان گسترده ايي كه از سوي گروههاي مختلف تئاتري در سراسر كشور صورت گرفته همگي حاكي از آن است كه چشم انداز آينده تئاتر دفاع مقدس روشن است.
نظر شما