به گزارش خبرنگار مهر ، "حمید بقایی" در نشست خبری دومین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری گفت: حجم پولی پروژههای ارائه شده در همایش نخستین حدود 20 میلیارد دلار بود، که امسال این میزان 40 درصد افزایش داشته است.
بقایی تصریح کرد: از مجموع پروژههای سرمایهگذاری معرفیشده در نخستین همایش فرصتهای سرمایهگذاری، حدود9 میلیارد دلار سرمایهگذاری به مرحله اداری برای بستن قرارداد و انجام پروژه رسیده است.
وی افزود: سال گذشته نخستین همایش معرفی فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری با هدف ارزیابی چگونگی حضور ایران در بازار تقاضای سرمایهگذاری برگزار شده بود که آغاز خوبی را برای گردشگری کشور بهدنبال داشت و به محلی برای آزمون و خطای دستاندرکاران گردشگری تبدیل شد.
وی با اشاره به نبود کارشناسان و متخصصان اقتصادی توانمند در حوزه گردشگری برای مذاکره با سرمایهگذاران خارجی و بازاریابی در این حوزه خاطرنشان کرد: مدیران سازمانهای استانی، مدیرانی اداری و اجرایی هستند و در اغلب موارد، توان مذاکره با سرمایهگذاران خارجی را ندارند. بنابراین از شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی خواستهایم تا نیروی انسانی کارآمد و متخصص را از بخش خصوصی برای ارایه بستههای سرمایهگذاری و مذاکره با طرفهای خارجی به خدمت بگیرد.
وی گفت : برای برگزاری دومین همایش، ابعاد و معیارهای مختلفی در نظر گرفته شدند که از مهمترین آنها، تولید بستههای سرمایه گذاری گردشگری، بویژه از سوی استانها است. دومین همایش بینالمللی معرفی فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری محلی برای سخنرانی مدیران و مسؤولان نیست، بلکه عرصهای برای بازاریابی و تجارت در این حوزه ایجاد شده است.
بقایی تهیه بستههای سرمایهگذاری گردشگری را اقدامی بزرگ در این حوزه دانست و افزود: نخستین دستاوردهای این همایش پیش از برگزاری، تولید بستههای متنوع و ارایه اطلاعات جامع نسبت به محل قابل سرمایهگذاری، بررسی و استنتاج مسایل و مشکلات پیش روی مسئولان و همچنین نشان دادن امنیت سیاسی و داخلی کشور برای حضور سرمایهگذاران است.
وی تاکید کرد: به تمام سازمانهای میراث فرهنگی در استانها، اعلام شده که دومین همایش فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری، محل فروش بستههای سرمایهگذاری و اقتصادی است و قرار نیست که فعالیت استانها به برپایی نمایشگاه و معرفی جاذبهها یا ارایه بروشور به مهمانان منتهی شود. به همین دلیل، میزان توانمندی هریک از استانها در فروش بستههای سرمایهگذاری در ارزیابی آنها مؤثر خواهد بود و استانهایی که در این زمینه فعال باشند، تشویق خواهند شد.
قائم مقام سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری افزود: یکی ازچالشهای مهم در سرمایهگذاری در صنعت گردشگری، اعتمادسازی است. در این زمینه یکی از اصلی ترین وظایف سازمان این است که موضوع سرمایهگذاری گردشگری را جدی گرفته و بوسیله آن، بسیاری از مناطق محروم یا عدم برخوردار را از فواید اقتصادی این صنعت، بهره مند سازیم.
دومین همایش فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری، 18 و 19 آبان ماه با حضور رئیس جمهور در برج میلاد برگزار خواهد شد.
نظر شما