به گزارش خبرگزاری مهر، امید مسعودی مدرس ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: استقلال نمایشگاه مطبوعات فرصت ارزیابی بیشتری به صاحبنظران این حرفه خواهد داد تا میزان مخاطبان واقعی نمایشگاه مطبوعات را شناسایی کنند.
وی افزود: البته در این جداسازی تعدادی از مخاطبانی را که در کنار نمایشگاه کتاب به نمایشگاه مطبوعات سر میزدند از دست دادهایم. لذا ضروری است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در یک کار تحقیقی این مسئله را بررسی کند.
این مدرس ارتباطات درباره جنبههای بین المللی نمایشگاه مطبوعات گفت: لازمه مطبوعات بین المللی خصوصی بودن و به صورت شرکتی اداره شدن آن است. بنابراین اگر به دنبال بین المللی شدن هستیم باید گامهای اساسی در این زمینه برداشته شود.
وی افزود: با دعوت از اساتید خارجی در نمایشگاه مطبوعات میتوان از تجارب آنها در توسعه و رشد مطبوعات کشور استفاده کرد. همچنین حضور رسانههای بین المللی، حتی رسانههای کشورهای منطقه در این نمایشگاه زمینه تعامل و انتقال تجارب را برای رسانههای کشور فراهم میکند.
این مدرس ارتباطات حضور مسئولان و شخصیتهای مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را از دیگر جنبههای مثبت نمایشگاه مطبوعات عنوان کرد و گفت: این موضوع تاثیر بسیاری بر تعامل مطبوعات با دستگاههای مختلف جامعه دارد و در نتیجه درک متقابل ایجاد میکند.
وی در پایان گفت: در نمایشگاه مطبوعات نباید از نیاز مخاطبان غافل بود و باید در هر دوره با ارزیابی نیازهای مخاطبان به سمت ارتقای کیفی برگزاری نمایشگاه مطبوعات حرکت کرد.
نظر شما