علی فعله گری در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: پیگیری های اولیه برای ساخت و ایجاد شهرکهای صنایع دستی انجام گرفته و در حال حاضر این پروژه در مرحله فاز مطالعاتی و تامین اعتبار قرار دارد.
وی در خصوص آموزش در بحث صنایع دستی بیان داشت: با توجه به اینکه کردستان در زمینه صنایع دستی و هنر های سنتی در ایران و جهان دارای سابقه درخشانی است 21 رشته مهم صنایع دستی در 2 بخش مبتدی و پیشرفته به هنرجویان آموزش داده می شود.
فعله گری تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 670 نفر در کلاس های آموزش صنایع دستی شرکت کرده اند و موفق به کسب گواهینامه شده اند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ گواهی مهارت برای هنرآموختگان صادر شده و از این تعداد 50 نفر موفق به کسب جواز تاسیس و پروانه تولید شده اند.
مدیر کل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان عنوان کرد: در سال جاری اعزام و معرفی یک مورد از صنایع دستی استان برای کسب نشان مرغوبیت یونسکو در رشته گلیم صورت گرفت که خوشبختانه برای نخستین بار در کردستان موفق به کسب این نشان جهانی شدیم.
وی با اشاره به اهمیت صنایع دستی در اقتصاد و فرهنگ جامعه یادآورشد: اینگونه فعالیت ها در این حوزه بستری مناسب برای درآمد هنرمندان و نیز آشنایی هنردوستان و گردشگران است و می توان از این پتانسیل برای توسعه بخش گردشگری در استان بهره گرفت.
فعله گری گفت: در حال حاضر 21 رشته صنایع دستی در 10 شهرستان و پنج روستای استان شامل کیلانه، نوره، سیاسران، نوبهار، شیروان و حسنی به بیش از 370 نفر آموزش داده می شود.
نظر شما