به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، معاون وزیر کار و امور اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور پیش از ظهر امروز در نشست مشترک با مسئولان دانشگاه تبریز گفت: با توجه به وضعیت پیش آمده رویکرد جدید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، گسترش آموزش مهارت های فنی و حرفه ای و توانمندسازی دانشجویان در حین تحصیل است.
وی اظها رداشت: باید متناسب با نیازهای بازار کار و ایجاد زمینه های لازم جهت حضور فعال دانشجویان در فعالیت های کارآفرینی، اقتصادی و مدیریتی کشور اقدام کرد.
شریف النسبی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در این راستا با دانشگاه های کشور تفاهم نامه های همکاری منعقد می کند، افزود: در قالب این طرح دانشجویان در کنار تحصیل خود در دانشگاه ها با یک حرفه تخصصی متناسب با بازار کار، مهارت لازم را فرامی گیرند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه هم اکنون 25 تا 30 درصد فضای آموزش مهارت های فنی و حرفه ای کشور در اختیار دانشجویان قرار گرفته است، افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اجرای این طرح را در 14 استان کشور آغاز کرده است.
وی آموزش مهارت های فنی وحرفه ای دانشجویان حین تحصیل را گامی مثبت برای توسعه اقتصادی و سربلندی کشور عنوان کرد و یادآور شد: در صورت اجرای موفق این طرح در بین تمام دانشگاه های کشور میزان بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی به شدت کاهش خواهد یافت.
شریف النسبی با اشاره به همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای با دانشگاه تبریز در این زمینه گفت: در مرحله اول اجرای این طرح 60 میلیارد سرمایه گذاری مشترک از سوی دانشگاه تبریز، سازمان آموزش فنی و حرفه ای و استانداری آذربایجان شرقی صورت خواهد گرفت.
به گفته وی در توافقنامه اولیه مقرر شده است با در اختیار قرار دادن 26 کارگاه آموزشی در داخل دانشگاه و خوابگاه های دانشجویان از طرف دانشگاه تبریز، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مبادرت به تجهیز و ارائه آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای لازم برای دانشجویان کند.
شریف النسبی هزینه آموزش مهارت فنی و حرفه ای دانشجویان در این کارگاه ها را رایگان اعلام کرد و افزود: دانشجویان بعد از کسب مهارت های لازم در این کارگاه ها بعد از قبولی در آزمون، گواهی مهارت فنی و حرفه ای دریافت می کنند.
رئیس دانشگاه تبریز نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از اجرای این طرح در دانشگاه ها گفت: اجرای این طرح برای دانشجویان باعث موفقیت بیشتر آنان در عرصه های مختلف برای توسعه و آبادانی کشور خواهد شد.
دکتر سید محمد تقی علوی، وجود مراکز رشد و کارآفرینی در دانشگاه ها را برای ارتقا و درجه بندی دانشگاه ها و توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی موثر دانست و گفت: اجرای این طرح در دانشگاه تبریز با توجه به پتانسیلهایی که این دانشگاه دارد، باعث توسعه منطقه و کشور خواهد شد.
وی اجرای این طرح را در دانشگاه تبریز ضرروی دانست و گفت: هم اکنون بالغ بر 15 هزار دانشجو در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد نزدیک به هشت هزار نفر در خوابگاه ها زندگی می کنند.
علوی وجود آزمایشگاه های مجهز در دانشگاه تبریز را در خاورمیانه بی نظیر توصیف کرد و افزود: وجود شش قطب علمی فعال، راه اندازی رشته های جدید بین رشته ای و وجود 77 رشته دکتری و 106 رشته کارشناسی ارشد از دیگر پتانسیل های دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه های جامع کشور به شمار می رود.
بر پایه همین گزارش بر اساس توافقات انجام شده در این نشست مقرر شد، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه تبریز و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور هر چه سریعتر به امضای طرفین رسیده و اجرای این طرح در این دانشگاه آغاز شود.
نظر شما