به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر محمود محمدی امروز در نشست خبری پیرامون برگزاری اجلاس شهرداران کلانشهرهای آسیایی به خبرنگاران گفت: تاکنون 30 کشور برای شرکت دراین اجلاس اعلام آمادگی کرده اند که البته شرکت 28 کشور در این اجلاس حتمی است و پیش بینی می شود تا روز برگزاری این تعداد از 30 کشور نیز بیشتر شود.
وی افزود: در جهت برگزاری این اجلاس محورهایی شامل آسیا برای شهروندان، همگرایی برای زندگی بهتر و توجه به روند حضور و استقبال شهرداران کشورهای مختلف از اهمیت بسیاری برخوردار بوده است.
محمدی ادامه داد: شهروند قانون مدار و شهردار پاسخگو یک شعار اساسی است که باید به حقوق و وظایف شهروند توجه شود و از طرفی همکاری تنگاتنگی بین شهرداران و شهروندان در امور شهری برقرار شود.
دبیر اجلاس شهرداران کلانشهرهای آسیایی با اشاره به اینکه شهردار تهران در تمامی اجلاس ها و نشست های مربوط به این حوزه در ارتباط بوده است، گفت: مهمانان شرکت کننده در این همایش شامل سه گروه شهرداران کشورها، سازمانهای تخصصی بین المللی مربوط به حوزه شهری و سازمانهای منطقه ای هستند که البته برخی از شخصیت هایی که سوابقی با سمت شهرداری داشته اند، نیز به جهت استفاده از تجربیاتشان دعوت شده اند.
وی مورد اینکه تا به حال دستگاههای دولتی چه حمایتی از این اجلاس کرده اند، گفت: همکاری دستگاههای دولتی به ویژه وزارتخانه های امور خارجه و وزارت ارشاد که مربوط به امور خبرنگاران خارجی بوده است بسیار خوب و هماهنگ انجام گرفته است.
محمدی افزود: زمانی که مجموعه خلاقیت ها و مدیریت ها و سازماندهی برنامه ریزی شهری به بهانه این اجلاس به ایران می آیند باید از تمام این تجربیات استفاده کرده و در جهت همکاریهای مثبت و نتیجه بخش تلاش کنند.
وی در مورد اینکه کدام یک از شهرداران کشورها در این اجلاس شرکت می کنند، گفت: از 11 شهردار منتخب جهان که یکی از آنان شهردار تهران بوده است هم برای حضور در این اجلاس دعوت کرده ایم.
محمدی ادامه داد: از عواملی که باعث شد شهردار تهران به عنوان یکی از شهرداران برتر جهان انتخاب شوند موفقیت ایشان در مدیریت و سازماندهی خدمات شهری بوده است به صورتی که توانسته اند در این مدت حدود 500 زمین فوتبال ، 60 پایگاه کمک رسانی حوادث غیر مترقبه و گسترش مکان هایی برای فعالیتهای فرهنگی و همچنین توسعه حمل و نقل به خصوص در حوزه مترو را در کارنامه کاری خود داشته باشند.
به گزارش مهر ، وی گفت: تشویق شهروندان به مشارکت در مدیریت شهری ، مشارکت شهرداران و شهروندان در ایجاد اشتغال و امور فرهنگی ، مبارزه با فقر و مواد مخدر و رسیدگی به امور حاشیه نشینی ، حقوق شهروندی و تکریم از شهروند از جمله شاخص های عمومی هیئت داوران برای انتخاب شهرداران ممتاز بوده است.
دبیر این اجلاس با اشاره به اینکه تمام کسانی که در این حوزه فعالیت کرده اند به گونه ای در این اجلاس دعوت شده اند ، گفت: کشورهایی شامل مالزی، ترکیه، ژاپن ، هندوستان، تایلند، بحرین ، اندونزی ، فلسطین ، قطر ، عراق ، روسیه ، کویت ، یونان و... در این اجلاس شرکت خواهند کرد.
نظر شما